50 رستوران برتر جهان

۵۰ رستوران برتر جهان

آخرین بروز رسانی خرداد ۱۲ام, ۱۳۹۹

جدول محتوا [پنهان]

۱- میرازور Mirazur

محل: شهر منتون – فرانسه

دلیل خاص بودن رستوران: چشم انداز بی نظیر منطقه Riviera فرانسه، زیبایی های باغ های سبزیجات که محصولات شیرینی از آنها کشت می شود و یک تیم آشپزهای با استعداد باعث شده تا میرازور به یک رستوران برتر در تمام دنیا تبدیل شود.

میرازور Mirazur

درباره غذا: منوی معروف این محل شامل ریشه چغندر نمک پوسته ای از باغ به همراه خامه خاویار، تخم مرغ با مارماهی دودی، فندق و سیب زمینی با تخم مرغ آب شده و قارچ خوراکی سفید. نان رستوران با زنجبیل پخته می شود.

۲- نوما Noma

محل: شهر کوپنهاگ – دانمارک

روایت رستوران: بدون شک شعبه اصلی نوما، یکی از مهمترین و بهترین رستوران های نسل خود بود. “رنه ردزپی” با دستپخت خود نوع جدیدی از غذاها را توسعه داد. آشپزی جدید نوردیک (مربوط به کشورهای اسکاندیناوی) به گذشته نگاه می کند تا آینده ای روشن و جدید را پیش رو داشته باشد. با مطالعه دقیق برای کشف محصولات و دستورهای پخت متفاوت، سرآشپزان سعی می کنند بهترین نوع طبخ را بیابند.

نمای داخلی رستوران نوما

نوما جدید: سرآشپز ردزپی، رستوران اصلی نوما را در فوریه ۲۰۱۷ بست. او رستوران را از شهر کپنهاگ به یک مکان وسیع در جزیره Artsy Refshalevej منتقل کرد. اولیل سرویس دهی نومای جدید در فوریه سال ۲۰۱۸ انجام شد.

۳- آسادور اتباری Asador Etxebarri

محل: اکسپه – اسپانیا

دلیل خاص بودن رستوران: سرآشپز ویکتور آرگوینزونیز توانایی قابل توجهی در معطر کردن مواد ساده و ایده آل کردن آنها دارد و بیشتر آنها کباب می شوند.

آسادور اتباری

آنچه در منو است: رستوران به طعم های طبیعی محصولات محلی احترام می گذارد و با انگیزه جزئیات هرکدام از آنها را نشان می دهد: شیر بز را در کره ذرت آغشته می کند، نخود سبز در عصاره خود رشد می کند، گوشت گاو خشک شده با اومامی سرو می شود. سرآشپز این رستوران سبزیجات و پروتئین ها را با ذغال های تهیه شده از چوب های مختلف می پزد.

۴- گاگان Gaggan

محل: شهر بانکوک – تایلند

بهترین رستوران آسیا: به مدت ۴ سال پیاپی (سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸)، گاگان به شماره ۱ تبدیل شد و علامتی برای نوآوری و بهبود مداوم کشور تایلند محسوب می شود. سرآشپز ال بولی، بیش از ۲۵ نوع غذاهای کوچک و انگشتی را ارائه می کند و بسیاری از آنها با دست خورده می شوند.

گاگان Gagan

هر وقت می توانید از آن بازدید کنید: گاگان جزو بهترین رستوران های پیشنهادی آسیا است و سابقه ۱۰ ساله پذیرایی از بازدیدکنندگان را دارد. در صورت بازدید از کشور تایلند، حتما از این مکان محبوب بازدید کنید.

۵- جرانیوم Geranium

محل: شهر کپنهاگ – دانمارک

هنر خوراکی: به نظر می رسد طبیعت و تکنولوژی قلب منوی سرآشپز “راسموس کوئفود” است: بیشتر از ۱۷ نوع غذا الهام گرفته از ترکیبات عالی و طبیعی کشورهای اسکاندیناوی در منو دیده می شود. پوره کنگر فرنگی اورشلیم و صدف براق با جوهر ماهی مرکب تنها برخی از غذاهای این رستوران هستند.

رستوران لوکس و زیبای جرانیوم

واقعیت های رستوران: در حالی که کوئفود سرگرم کار آشپزی است، شریک او “سورن لدت” اتاق غذا خوری و شراب را اداره می کند. اما زمانی که جرانیوم در سال ۲۰۰۷ افتتاح شد، این نقش ها تعریف نشده بودند. آن دو در زمان شروع کار مجبور بودند که هم کار آشپزی و رسیدگی به مشتریان را انجام دهند.

۶- سنترال Central

محل: شهر لیما – پِرو

آنچه باعث خاص شدن رستوران می شود: سرآشپز “ویرجیلو مارتینز” و “پیا لئون”، پرچمداران مکانی هستند که شامل همه چیز پرو است، از جمله بسیاری از مواد تشکیل دهنده آن که به ندرت در جای دیگری سرو می شوند. این زن و شوهر که یک تیم را تشکیل داده اند، سالهای مختلفی را مشغول سفر به تمامی مناطق کشور بوده اند تا محصولات جالب و بی نظیری را از زمین، دریا و کوهستان بدست آورند.

غذاخوری سنترال

منو رستوران: مارتینز و لئون دوست دارند با انواع بسیاری از ذرت، سیب زمینی و محصولات مبهم خود، طعم های بی نظیر کشور پرو را ارائه می دهند. غذاهای کلاسیک شامل زمین ذرت و ساقه های مخصوص، غذاهای جدیدتری مانند ماهی پیرانا سرو می شود. منو این مکان شامل ۱۷ وعده غذایی از ۲۰ متر زیر دریا تا ۴۱۰۰ متر بالاتر از آن است.

۷- موگاریتز Mugaritz

محل: شهر سن سباستین – اسپانیا

درباره رستوران: موگاریتز محل سرگرمی، تفریح و ماجراجویی می باشد. این یک تجربه غذاخوری خلاقانه که توسط سرآشپز “آندونی لوئیس آدوریز” ساخته شده است. آدوریز آزادانه اغراق می کند که تمامی بشقاب های آن به گونه ای طراحی نشده تا از خوردن غذا لذت ببرید.

نمای داخلی موگاریتز

۲۰ دقیقه رانندگی از سباستین تا ارنتریا، قبل از این که وارد رستوران سنتی شوید، از اولین اسنک ها در باغ لذت ببرید. با پرتوها و دیوارهای چوبی، آرایه ها، طعم دهنده ها، بافت ها، دما و موارد دیگر، ساختمان کامل پذیرای شما می باشد.

۸- آرپژ Arpege

محل: شهر پاریس – فرانسه

یک سرآشپز افسانه ای: “آلن پاسارد” یکی از بهترین آشپزها که برای دهه ها خود را در بین معروف ترین سرآشپزها حفظ کرده، به همین دلیل نیاز به معرفی مختصری دارد. او بیش از دو دهه آشپزی توانسته سه ستاره میشلن را در آرپژ حفظ کند و در سال ۲۰۱۹ با حمایت “استرلا دام”، جایزه Chefs Choice را در سنگاپور کسب کرده است.

رستوران آرپژ

محبوبیت ظرف های غذا: با وجود منوی همیشه در حال تغییر پاسارد، او در طی سالها موفق به جمع آوری محبوبیت مثال زدنی شده است؛ برخی از ظرف های غذای او مانند مارچوبه سفید آنقدر مشهور شده اند که چند ماه قبل از فصل بهار میزهای رستوران رزرو شده و برای تافل های سیاه در فصل پاییز، روند به همین شکل است. از کوفته های پر از سبزیجات فصلی و کارپاچی لانگوستین با خاویار به عنوان ظرف های دیگر می توان اشاره کرد.

۹- دیسفروتار Disfrutar

محل: بارسلونا – اسپانیا

انتظار اتفاق غیر منتظره را بکشید: گازپاچو (یک نوع سوپ اسپانیایی) به شکل ساندویچ – زرده تخم مرغ ترد – سالاد مایع. اگر چنین غذاهایی توجه شما را جلب نمی کند، پس رستوران دیسفروتار برای شما مناسب نیست. اما برای بیشتر کسانی که در این مکان منحصر بفرد در بارسلونا حضور می یابند، چنین غافلگیری هایی بخشی از تجربه غذاخوری را تشکیل می دهد.

دیسفروتار Disfrutar

دست های جادویی پشت پرده: “اورویل کاسترو” – “متئو کاساچاس” و “ادوارد شاتروچ” سه سرآشپز این رستوران هستند که تیم خلاق و افسانه ای در اختیار دارند.

۱۰- مایدو Maido

محل: شهر لیما – پرو

منو: دیدن منو این رستوران مانند یک سفر دریایی بوده و بیشتر غذاهای پرو و ژاپنی در این مکان طبخ می شوند. سوشی نیگیری، برنج خارپشت دریایی، دنده کوتاه گوشت گاو ۵۰ ساعت پخته شده و بستنی کیک پنیر توفو بخشی از غذاهای رستوران هستند.

رستوران زیبای مایدو

همه چیز با عطر و طعم، زنگ و رنگ های روشن طبیعی محصولات پرو تولید می شوند. همچنین یک پیشخوان و منوی جداگانه برای شام های معمولی یا تجاری وجود دارد.

۱۱- دن Den

محل: شهر توکیو – ژاپن

چه کسی در آشپزخانه است؟ سرآشپز Zaiyu Hasegawa کار خود را از ۱۸ سالگی در آشپزخانه “ریوتی” (رستوران منحصر بفرد سنتی ژاپنی) در توکیو، جایی که مادرش در آن کار می کرد، آغاز کرد. یازده سال بعد او دن را باز کرد که در اواخر سال ۲۰۱۶ به مکان حال حاضر منتقل شد.

غذاخوری شیک دن

سرویس دهی عالی: هاسگاوا دوست دارد بگوید هدف او این است که لبخند رضایت مشتریان در هنگام خروج را ببیند. یک مورد ضروری برای دسترسی به این مهم، استقبال و خدمات ارائه شده توسط تیم جلوی رستوران است که باعث شد در سال ۲۰۱۷ جایزه هنر مهمان نوازی آسیایی را دریافت کند.

۱۲- پوژول Pujol

محل: مکزیکو سیتی – مکزیک

دلیل محبوبیت: سرآشپز مشهور “انریکه اولوریا” با اثبات اعتبار طعم های روستای و سنتی مکزیکی به اندازه سایر غذاهای جهان شناخته می شود. پایه گذاری پوژول نیز توسط او انجام شده تا منوی مزه دار بشقاب های با سلیقه خود و تاریخ غنی آشپزی مکزیکی را به رخ همگان بکشد. با برنده شدن جایزه بهترین رستوران در آمریکای شمالی در سال ۲۰۱۹، رویای او به حقیقت تبدیل شده است.

پوژول رستورانی زیبا در مکزیک

معروف ترین غذاها: در حالی که منو پوژول به صورت فصلی تغییر می کند، “مول مادره” معروف ترین غذای رستوران است و همیشه در منو قرار دارد. یک حلقه کامل از مول تازه که بیش از ۱۵۰۰ روز عمر دارد، در کنار یک سبد تورتیلا گرم (نان محلی مکزیکی) قرار می گیرد.

۱۳- خرگوش سفید White Rabbit

محل: شهر مسکو – روسیه

آنچه باعث خاص شدن رستوران شده: خرگوش سفید در طبقه شانزدهم یک ساختمان بلند در پایتخت روسیه قرار گرفته و در هنگام غذا خوردن نمای ۳۶۰ درجه ای از شهر را تجربه می کنید. علاوه بر آن، محلی برای تهیه غذاهای مبتکرانه ولادیمیر مختین با استفاده از مواد محلی است.

غذاخوری زیبا و جذاب خرگوش سفید

منو رستوران: دو گزینه در منو وجود دارد: کنتراست، که مربوط به جشن اتحادیه و مخالفان است و تکامل روسی که به بررسی توسعه غذاهای این کشور می پردازد. از موارد مهم منو می توان به جوجه دریایی همراه با نارنگی پخته شده در سیب زمینی – کوکو لاردو با خاویار و نان سیاه – فرنی جو با فندق و غذاهای گوساله گرفته تا گوجه فرنگی پوره شده اشاره کرد.

۱۴- آزورمندی Azurmendi

محل: شهر لارابتزو – اسپانیا

دلیل بازدید: آزورمندی یکی از زیباترین رستوران های اسپانیا است. چیزی فراتر از معماری چشمگیر در ساختمان و حتی بیشتر از راه ارتباط با مواد غذایی می باشد. مهم تر از همه، آزورمندی خانه یک سرآشپز است که مهمان نوازی او در کل اسپانیا زبان زد عام است. جایزه ای که در سال ۲۰۱۸ کسب کرده سبب اثبات مهمان نوازی او می باشد.

آزورمندی Azurmendi

مفهوم رستوران: سرآشپز اسپانیایی و تیم او با غذاهای فوق العاده، تجربه ای شگفت انگیز را برای شما رقم میزنند. علاوه بر آن، شما از عطر، طعم و زیبایی هر آماده سازی و فرهنگی که آن را شکل می دهد لذت خواهید برد.

۱۵- سپتایم Septime

محل: شهر پاریس- فرانسه

رستوران جذاب: سپتایم یک مکان فوق العاده جالب در یک خیابان جذاب است که توسط افراد خون سرد اداره می شود و جالب است که مشتریان آنها نیز کاملا خون سرد هستند! غذای رستوران آرامش یافته، مملو از عطر و طعم است و بدون پیش غذا سر می شود. سپتایم برنده جایزه رستوران پایدار در سال ۲۰۱۷ شده است.

سپتایم Septime

منو: یکی از بزرگترین جذابیت های این منو قیمت آن است: ۶۰ یورو برای وعده غذایی چهار نفر و ۹۵ یورو برای هفت نفر. برخی از غذاها عبارتند از: زرده تخم مرغ در سرکه پیمنتو نمکی با کله ماهی خام، چغندرهای پخته شده در کره قهوه ای با گوزن قرمز و سس تهیه شده از شراب قرمز و ماهی تن.

۱۶- آلن دوکاس در پلازا آتنه Alain Ducasse au Plaza Athenee

محل: شهر پاریس – فرانسه

غذاهای تمیز: به عنوان یکی از رهبران افسانه ای در آشپزخانه هیا کلاسیک فرانسه، در سال ۲۰۱۴ آلن دوکاس مقصد عالی غذاخوری خود را در هتل لوکس پاریس، پلازا آتنه تعمیر کرد. رویکرد جدید او باعث شده که پس از خارج شدن از لیست ۵۰ رستوران برتر جهان در سال ۲۰۱۶، مجددا در سال ۲۰۱۷ رتبه گذشته خود را کسب کند.

آلن دوکاس در پلازا آتنه - یکی از شیک ترین رستوران های جهان

اتاق مخصوص: در یکی از اتاقهای پذیرایی و لوکس ترین غذاخوری جهان، میهمانان از منوهای سبزیجات زیبا و محوریت دریایی در زیر لوسترهای پر زرق و برق با کریستالهای سواروفسکی لذت می برند.

۱۷- استیرِرک Steirereck

محل: شهر وین – اتریش

همه چیز درباره این مکان: روی کاغذ همه چیز سنتی به نظر می رسد. این رستوران برای نسل ها در اختیار یک خانواده است و دارای منو ساده و روستایی، اما با محصولات خوشمزه می باشد. استیررک یک مرکز انقلابی است و توسط سرآشپز “هینز ریتباور” هدایت می شود.

استیررک Steirereck

منو: امضای سرآشپز می گوید همه چیز که شما باید درباره چشم انداز او بدانید، به عنوان یک بخش تئاتر آشپزی و احترام به مواد محلی یکسان است. ماهی آب شیرین کوهی (ماهی چار)، قبل از قرار گرفته روی بشقاب با هویچ زرد، خامه ترش و گرده، در موم گرم زنبور عسل پخته می شود.

۱۸- اودته Odette

محل: سنگاپور

چه انتظاری باید داشته باشید: این مکان یک غذاخوری عالی است که با سفره های کاملا سفید، ضیافت های مخملی لوکس و فضای مدرن، کامل تر می شود. پالت سبک رنگی دقیقا مانند غذاهای مدرن فرانسوی با استفاده از لیست جهانی تولید کنندگان تهیه شده است.

اودته odette

بشقاب های طعم دار: ترکیب هوکیدو یونی با خارپشت دریایی، لنگوستین تارتار (یک نوع دسر)، سیب اسمیتی و خاویار برخی از غذاهای این رستوران است. علاوه بر آن، بشقاب های گوشتی با مارچوبه تازه فرانسوی نیز تنوع خاصی را به منو اعطا می کند.

۱۹- باغ دوقلو ها Twins Garden

محل: شهر مسکو – روسیه

درباره منو: دو گزینه مختلف ارائه شده توسط سرآشپزها موجود بوده که یکی مربوط به منوی باغ، (فقط سبزیجات) بوده و دیگری مزه های متنوع دوقلو ها می باشد. هر دو منو به محصولات مزرعه متکی هستند و شامل یک سفر به اتاق گسترده شراب، آزمایشگاه و آشپزخانه رستوران ها برای دوره های مختلف می شوند.

رستوران باغ دوقلو ها

همچنین یک منو دیگر وجود دارد که در آن سالاد های سبزیجات تهیه شده از مزرعه یا سوپ کدو تنبل با خاویار خارپشت دریایی و تخم بلدرچین سرو می شود.

۲۰- تیکتس Tickets

محل: شهر بارسلونا – اسپانیا

فضا: فضای رستوران مانند سیرک نمایش است، پنج میز کوچک و آشپزخانه باز محیط رستوران را احاطه کرده اند که هر کدام یک روش آماده سازی متفاوت را برجسته می کنند.

تیکتس - Tickets

بشقاب های معروف: بیشتر بشقاب ها با روغن زیتون تهیه می شوند و معروف ترین آنها آلژینات، باگت پف کرده همراه با گوشت اومامی می باشند. تیم این رستوران، علاوه بر ۴۰ غذای اسپانیایی، همه چیز را از غذاهای مکزیک مدرن گرفته تا ژاپنی ارائه می دهند.

۲۱- فرانتزن Frantzen

محل: استکهلم – سوئد

روایت رستوران: فرانتزن با صدای بلند برگشته است. از مبدا اصلی خود که اتاق غذاخوری در شهر قدیمی استکهلم بود، در سال ۲۰۱۶ با وعده های بزرگ تعطیل شد. یک سال بعد رستوران در یک خانه شهری سه طبقه بازگشایی شد و از آن پس توجه بسیاری به فرانتزن می شود.

غذاخوری فرانتزن

تجربه: این یک سفر واقعی است. میزهای زیبایی در داخل ساختمان چیده شده و دکور این رستوران بسیار جذاب است. از طریق منوی جذاب این مکان می توان تجربه های متفاوتی را داشت.

۲۲- ناریساوا Narisawa

محل: شهر توکیو – ژاپن

برای نوشیدن: ناریساوا یکی از بهترین مکانهای جهان برای قدردانی از بهترین شراب سازی ژاپنی است. نوشیدنی Pinot Noir از ناگانو، Riesling از ایواته و سن بوردو به سبک ترکیبی از یاماگاتا و انواع متنوع دیگر در این رستوران وجود دارد.

ناریساوا - Narisawa

میزهای رستوران: غذاها بر اساس فصل های سال تعیین می شوند و نمونه طعم های استان های کشور را ارائه می کنند. بسته به فصل، ممکن است یک آبگوشت ساخته شده از یک مار سمی که در آبهای اوکیناوا ساکن است، یا یک دوره ساسیمی گرم لنگووستین از خلیج سوراگا را امتحان کنند.

۲۳- کاسمه Cosme

محل: شهر نیویورک – آمریکا

دلایل بازدید: غذاهای استثنایی، اصلی و سرویسی بسیار جذاب دارد. با هدایت “دنیلا سوتو اینس”، بهترین سرآشپز زن در جهان، این رستوران نیویورکی برای لذت بردن و چشیدن طعم های مختلف ایده آل است.

کاسمه - Cosme

منو رستوران: از میان خرچنگ برفی، کره آجیلی تامال، ماهی چار با نمک دریایی و کارنیتای اردک می توانید انتخاب کنید. فراموش نشود که دسر نیز در این مکان موجود بوده و از جمله آنها کیک پنیر اکالیپتوس و پوست ذرت با نوعی کیک میوه دار می باشند.

۲۴- کوینتونیل Quintonil

محل: مکزیکو سیتی – مکزیک

نام رستوران: کوینتونیل نام گیاهان سبز مکزیکی است که در بعضی از ظروف و کوکتل ها موجود است و تقریبا این رستوران را خلاصه می کند: تازه، معتبر و پر از چاشنی. منوی سرآشپز خورخه والِهو مبتنی بر محصولات محلی است و بهترین مکزیک را به نمایش می گذارد.

کوئینتونیل Quintonil

چه چیزی سفارش دهید: افراد برای تجربه واقعی کوینتونیل منوی مزه را انتخاب می کنند. از خرچنگ با تربچه تازه و مایونز خنک کننده چیپانوی گرفته تا آووکادو تارتار و اسکارز، طعم بسیاری از چیزهایی که غذاهای مکزیکی را بی نظیر می کنند وجود دارد.

۲۵- آلیو پاریس در پاویون لدوئین Alleno Paris au Pavillon Ledoyen

محل: شهر پاریس – فرانسه

روایت رستوران: روایت پاویون لدوئین، یکی از معتبرترین رستوران های پاریس به دهه ۱۷۰۰ باز می گردد. ورود سر آشپز یانیک آلنو در سال ۲۰۱۴ فصل جدید را نشان داد که غذاهای عجیب و غریب او حکایت پرتحرکی از غذاهای مدرن فرانسوی را نشان می داد.

آلیو پاریس در پاویون لدوئین

یادداشت های منو: تکنیک، اصالت و وسواس با عطر و طعم در این مکان سنگ بنای اصلی هستند. ظروف آن دارای تاثیر جهانی هستند که به بهترین وجه در یک گل مروارید شکوفه ای نارنجی با گل های یاس، فلفل و موز با نان چاودار تخمیر شده و زیتون های کالاماتا مشاهده می شود.

۲۶- بوراگو Borago

محل: سانتیاگو – شیلی

درباره رستوران: بوراگو طیف گسترده ای از تنوع غذاهای شیلی را به نمایش می گذارد. با این حال، سرآشپز رودلفو گوزمان مواد شکاری از صحرای شمالی آتاکاما تا پاتاگونیا در جنوب کشور را فراموش می کند یا غالبا نادیده می گیرد. او به طور مستقیم با ۲۰۰ جوامع علوفه ای و تولید کنندگان گوچک همکاری می کند تا منوی فصلی ارائه کند.

رستوران بوراگو

بشقاب های معمولی: گلهای کباب شده هنری، وان گوگ که شامل مورل های پخته شده در بادکنک دریایی، فلورا و جلبک بیشترین سفارش را در این رستوران دارند.

۲۷- باشگاه گل میخک The Clove Club

محل: لندن – بریتانیا

دلیل بازدید: تعبیر باشگاه گل میخک از “بریتانیای مدرن” طراوت آور و پر از شگفتی است. با محصولات تازه از سراسر انگلستان و خلاقیت هایی که باعث ایجاد طعم های طبیعی شده و با دستورهای سنتی ترکیب شده، دوباره اختراع شده است.

غذاخوری باشگاه گل میخک

منو رستوران: یک فهرست کامل مزه دار و یک نسخه کوچک تر شامل پنج وعده غذایی (که در زمان ناهار موجود است)، و همچنین شراب و محیط خوردن چای بعد از ظهر معروف انگلستان وجود دارد. فندق و نارنگی یکی از بیشترین غذاهایی است که در این رستوران سرو شده و در اینستاگرام این مکان نیز محبوب است.

۲۸- تپه آبی در استون بارنز Blue Hill at Stone Barns

محل: تپه پوکانتیکو (دهکده ای در نیویورک) – آمریکا

دلیل خاص بودن: تقریبا در فاصله ۳۰ کیلومتری شمال منهتن، سرآشپز جاه طلب “دن باربر” رستوران تپه آبی را در یک انبار مسحور کننده در مرکز مواد غذایی و کشاورزی بنا نمود. یک منو ایده آل با طعم ۳۰ غذا و محوریت محصول های خود ارائه می کند که اغلب ساعاتی قبل از قرار گرفتن در میز غذا، از زمین زراعی برداشت می شوند.

تپه آبی در استون بارنز

منو رستوران: باربر پیوسته به دنبال شیوه های سازگار با محیط زیست و زباله های کم برای تقویت منوهای خود است. به عنوان مثال، او سبزیجات را در گرمای ایجاد شده توسط مخلوط گیاه های رویشی می پزد.

۲۹- پیازا دومو Piazza Duomo

محل: شهر آلبا – ایتالیا

انتظار چه چیزی خواهید داشت: طعم و مزه Piedmont یکی از بهترین مناطق غذایی و شراب جهان را از طریق لنزهای تند و تیز آشپزی انریکو کریپا، که اکنون به عنوان یکی از خلاق ترین سرآشپزهای ایتالیا شناخته شده است، احساس می کنید.

پیازا دومو

منو: کسانی که در این رستوران شام می خورند، می توانند از میان سه منوی طعم دار غذایی را انتخاب کنند. یکی از منوها به طور خاص متمرکز روی منطقه محلی Langhe است، در حالی که باقی آنها گسترده تر هستند، اما این گستردگی در سطح کشور ایتالیا می باشد.

۳۰- الکانو Elkano

محل: شهر گتاریا – اسپانیا

تاریخچه: پدرو آرگویی فروشگاه مواد غذایی مادر خود را به یک بار تبدیل کرد. در کنار آن، او یک دستگاه کباب پز در کنار خیابان نصب کرد. یک روز، ماهیگیری یک ماهی بزرگ برای پدرو آورد تا آن را کباب کند، اما به دلیل بزرگی بیش از حد ماهی، مجبور شد آن را به دو تکه بدون آنکه پوستش را جدا کند، تقسیم کرده و کباب کند. این اتفاق باعث شد تا الکانو معیارهای جدیدی از کباب کردن را تعیین کند.

رستوران شیک و زیبای الکانو

نقطه عطف: نوآوری های آرگویی در هنر کباب کردن پیروز شد و رستوران هر روز پر میشد. الکانو پس از مرگ پدرو آرگویی اولین ستاره میشلن خود را دریافت کرد. اکنون یکی از رستوران هایی است که بهترین سرآشپزهای روی زمین را به خود می بیند.

۳۱- لی کالاندره Le Calandre

محل: روبانو – ایتالیا

مفهوم آن چیست؟ ناهار خوردن در لی کالاندره ورود به چشم برادران از هنر و صنعیت ایتالیایی و تعالی فوق العاده مدرن است. با گذشت سالها، مکس و رَف خط تولید ظروف شیشه ای و ظروف مخصوص به خود را توسعه داده اند.

لی کالاندره

منو رستوران: آلاجاموس تیرامیسو یکی از دسرهای نمادین لی کالاندره و همچنین بادام موزارلا کاملا کروی است، مخلوطی از شیر بادام و ریحان. آخرین غذای معروف سرآشپز “کاپوچینو مورینا” است که با رنگ های شیشه ونیزی با لایه هایی از طعم های غافلگیرانه می باشد.

۳۲- نرووا گوگنهایم بیلبائو Nerua Guggenheim Bilbao

محل: بیلبائو – اسپانیا

درباره رستوران: رستوران در موزه گوگنهایم بیلبائو واقع شده و ژوزان آلیا، سرآشپز نرووا از ترکیب مواد باسکایی استفاده می کند تا شاهکارهای آشپزی ارزشمندی را ایجاد کند. مسیر حرفه ای او آسان نبوده است: پس از بهبودی در اثر تصادف با موتور سیکلت در سال ۲۰۰۱ که به مدت ۲۱ روز او را در حالت کما قرار داد، آلیا مجبور شد که چگونگی شناختن طعم ها را دوباره بشناسد.

نرووا گوگنهایم بیلبائو

بشقاب های معمولی: حاوی یک منو سبزیجات و غذاهای دریایی که با چند ماده درخشندگی خاصی را به هر ظرف می دهند. غذاهای دیگری همچون راویولی دودی، چغندر و سیب سبز نیز به مشتریان عرضه می شود.

۳۳- لایلز Lyle’s

محل: شهر لندن – بریتانیا

درباره سرآشپز: جیمز لوو که در خیابان سنت جان و The Fat Duck به عنوان فارق التحصیل خارج شد، تجربیات زیادی کسب کرد و متقاعد شد که باید رستوران خود را اداره کند. پنج سال پیش او در لندن یک مکان دائمی باز کرد و هدف او شناساندن غذای بریتانیا به مردم دنیا است.

لایلز یکی از 50 رستوران برتر جهان

منو رستوران: منوی کوتاه و شیرین روزانه، فصلی است که اتفاقات روز در لندن و انگلستان را نشان می دهد. توجه به جزئیات از ابتدا شروع می شود و کار با تولید کنندگان بسیار مهم است: ماهی کاملا تازه در این رستوران سرو می شود، این در حالی است که هر هفته تیم لایلز برای برداشت میوه به ساحل جنوبی می روند.

۳۴- دان خولیو Don Julio

محل: شهر بوینس آیرس – آرژانتین

آنچه باعث خاص بودن رستوران شده: تمام گوشت های گاو رستوران از گاوهایی که در حومه خارج شهر بوینس آیرس پرورش یافته تامین می شود. حداقل ۲۱ روز در یخچال و فریزر تحت کنترل آب و هوا ذخیره می شود تا به کمال مطلوب برسد.

دان خولیو

غذاهای معمولی: در حالی که دان خولیو تقریبا از هر بخش بدن گاو ها استفاده می کند، صاحب آن “پابلو ریورو” توصیه می کند که برش های معروف مانند استیک تند و استیک دامنه را سفارش دهید. برای شروع، گوشت گاو سرخ شده ترد گزینه عالی است که چاشنی آن نمک و آب لیمو است.

۳۵- آتلیر کِرِن Atelier Crenn

محل: شهر سان فرانسیسکو – آمریکا

دلیل خاص بودن رستوران: آتلیر کرن در یک تپه شیب دار در سان فرانسیسکو واقع شده و تقریبا در فضای آرامی از شهر قرار دارد. مسئول این رستوران اتاق غذاخوری را با غذاهای زیبا و الهام های پدر هنرمندش زیبا ساخته است.

آتلیر کِرِن - Atelier crenn

منو: منو کرن از غذاهای خیره کننده شاعرانه شامل خرچنگ کوچک و اسانس آن، ترش جاتک با صدف، گلاب و بریچ با کره خانگی شکل می گیرد. همه چیز متعادل است به گونه ای که میهمانان راضی باشند، این رستوران به هیچ عنوان برای مشتریان ناراحت کننده نیست.

۳۶- لی برناردین Le Bernardin

محل: شهر نیویورک – آمریکا

چه چیزی سفارش دهید: لی برناردین منوهای مختلفی را ارائه می دهد. منو کلاسیک چهار فصل به سه بخش تقسیم می شود – تقریبا خام، نیم پز و کاملا پخته شده، با غذاهایی مختلف از فرانسه و آسیا گزینه های مختلفی را ارائه می دهد.

لی برناردین

تاریخ مختصر رستوران: تقریبا ۵۰ سال پیش توسط برادر و خواهر گیلبرت و مگوی لی در شهر پاریس تاسیس شد. لی برناردین در سال ۱۹۸۶ به نیویورک گسترش یافت. اریک ریپر، تزئین کننده رستوران نیویورک بوده و پس از گیلبرت به مدت بیش از ۲۰ سال در حال اداره این مکان است.

۳۷- آلینِیا Alinea

محل: شیکاگو – ایالات متحده آمریکا

دلایل خاص بودن: ماده اصلی تزریق شده به هر وعده غذایی رستوران آلینیا، کوهی از خاویار یا یک چربی از فاسیا نیست. از زمان اولین حضور آلینیا در سال ۲۰۰۵، سرآشپز گرانت آچاتز که صاحب این مکان است، شهرت خود را برای طراحی ظروف با احساسات برجسته ساخته است.

غذاخوری آلینیا

منو رستوران: آلینیا توسط لوبیا خوراکی وانیلی، لانگوستین، پای کدو تنبل کریستالی معروف شده و در صدر خلاقیت مدرن قرار گرفته است. غذایی دریایی طراحی شده توسط آشپز اجرایی سابق مایک باگله نیز یکی از معروف ترین وعده های آلینیا می باشد.

۳۸- هیسا فرانکو Hisa Franko

محل: کوبارید – اسلوونی

درباره سرآشپز: آنا روس قبل از ملاقات با شوهرش والتر کرامر و توافق به پذیرفتن رستوران خانوادگی با وی، تصمیم گرفت که دیپلمات باشد و دارای مدرک تحصیلات بین المللی دیپلماتیک بود. او به خودش آموخت که آشپزی کند و اکنون روی ظروف کاملا پیچیده و حاصل در هیسا فرانکو تخصص دارد.

هیسا فرانکو

منو رستوران: روس و تیمش یک منوی یازده طعمی دوره ای را بر اساس محصولات فصلی ارائه می دهند که ممکن است با خمیر ترش خانگی رستورانی، ترشی جات تخم کدو تنبل با کبد قزل آلا و پنیر دودی محلی شروع شود. مابقی منو ممکن است شامل سالامی سرآشپز (دستور العملی که او از پدرش آموخت)، بره و خرچنگ باشند که در این رستوران پر مصرف هستند.

۳۹- کاسا دو پورکو A Casa do Porco

محل: شهر سائو پائولو – برزیل

دلیل خاص بودن رستوران: کاسا دو پورکو به معنی (خانه خوک ها به زبان پرتغالی) است و یک ضیافت گوشت خوک به اشکال بی شمار در برزیل است. جفرسون رودا در زادگاهش (سائو پائولو) مزرعه ای را اداره می کند و خوک های محلی را با رژیم طبیعی آب پنیر و سبزیجات پرورش می دهد.

کاسا دو پورکو

منوی چشیدنی: میهمانان می توانند از قسمت فست فود و ساندویچ های آماده یا گوشتی به سراغ گوشت خوک بروند، اما کسانی که در صف و بدون رزرو هستند، باید گوشت خوک را سفارش دهند. منو رستوران شامل تار تار گوشت خوک، ترد تابه با مربا گووا و خورشت فیاوادا می باشد.

۴۰- رستوران تیم رائه Restaurant Tim Raue

محل: شهر برلین – آلمان

دلیل خاص بودن: رستوران در یک ساختمان دو طبقه در یک منطقه نزدیک به پایتخت آلمان، نزدیک به محله طبقه کارگر که تیم رائو در آن بزرگ شده قرار گرفته است. سرآشپز در خدمت همجوشی از طعم های الهام گرفته از ژاپن، تایلند و چین می باشد.

رستوران تیم رائو

منو رستوران: منو کلاسیک رائه شامل تعبیر آشپز از ارد پکینگ و همچنین پیکرپچ با سویا و کباب کامیبیش است. منو فعلی شامل خرگوش سیچوان رویال، خرچنگ شاهی واسابی و ماهی lKarimi با گوجه فرنگی، آنیس ستاره (یک نوع ادویه شبیه به گل) فلفل چیلی تایلندی است.

۴۱- رئیس The Chairman

محل: هنگ کنگ – چین

درباره رستوران: علیرغم مراقبت آشپزخانه های چینی در هنگ کنگ، برای دهه گذشته برخی از بهترین آشپزی های شهر از یک شهرک بدون توصیف در مرکز شهر بیرون آمده است. در اینجا، بهترین بطری ها برای مراجعین در کنار پخت و پز عالی سرآشپز (Kwok Keung Tung)، قرار داده می شود.

غذاخوری جذاب رئیس در هنگ کنگ

خرچنگ گل: از برچسب های اینستاگرام رستوران رئیس که منتشر می شود، خرچنگ گل بخارپز بیشتر از همه به چشم می خورد که در آب گوجه، شراب شائوکسینگ قدیمی، با روغن مرغ و نودل های برنج تخت لغزنده سرو می شود. در حالی که دیگر رستوران ها تلاش کرده اند که این غذا را ارائه کنند، اما به خوبی این مکان نشده است.

۴۲- بلکانتو Belcanto

محل: شهر لیسبون – پرتغال

درباره رستوران: سرآشپز افسانه ای لیسبون که در سال ۱۹۵۸ بلکانتو را به عنوان باشگاه مردانه باز کرد، در سال ۲۰۱۲ “خوزه آولیز” هدایت رستوران را بر عهده گرفت. این مکان تحت هدایت آشپزی او، اولین ستاره میشلین را در همان سال بدست آورد و دومین ستاره فقط دو سال بعد دریافت شد.

بلکانتو - Belcanto

یک سالن صمیمی و زیبا برای ۲۸ وعده غذایی که می توانید آنها را از میان دو منوی طعم دار انتخاب کرده و از غذاهای دریایی لذت ببرید. ویترین کلاسیک این رستوران بیشترین بازدید و سفارش را به خود می بیند. خوزه آویلز باعث شده تا این مکان به یکی از محبوب ترین تامین کنندگان وعده های غذایی در پرتغال تبدیل شود.

۴۳- هاف ون کلیو Hof Van Cleve

محل: کروسم – بلژیک

تاریخ رستوران: حضور دائمی در لیست ۵۰ رستوران برتر جهان، هاف ون کلیو به عنوان یک مزرعه آغاز کار کرد و قبل از پیتر گوسنس وضعیت خود را به یکی از بزرگترین دستگاه گوارش در سراسر جهان بالا برد. این مکان در فلاندرهای شرقی بوکلی قرار دارد و بیش از ۳۰ سال است که غذاهای لطیف بلژیکی را ارائه می کند.

هاف ون کلیو

اتاق غذا خوری: با نمای بیرونی خانه روستایی فریب نخورید. در داخل یک فضای زیبا و براق، تزئین شده با آثار هنری، مبلمان و ظروف سفالی از هنرمندان و صنعتگران برجسته بلژیک قرار دارد. پیشخدمتها خدمات را به بهترین شکل ارائه می دهند و تراس فضای باز رستوران یک امتیاز اضافی محسوب می شود.

۴۴- آشپزخانه تست The Test Kitchen

محل: شهر کیپ تاون – آفریقای جنوبی

منحصر بفرد بودن آن: آشپزخانه تست اولین رستوران با غذاهای خوب در آفریقای جنوبی بوده که کاملا با شکوه افتتاح شد و یک رونق هنری را آغاز کرد. رستوران سرآشپز “لوک دیل رابرتز” با داشتن غذاهای جهانی محبوب و دارای پیچ و تاب های آفریقای جنوبی دارای دو منطقه غذاخوری تاریک و روشن است.

آشپزخانه تست

بشقاب های معمولی: این تجربه با مزه های کوچک و متمایز از سراسر جهان مانند سیرویچ و روتی همراه با کوکتل در اتاق تاریک شروع می شود. سبک کلاسیک بیشتر در اتاق روشن شلوغ سرو می شود، مانند کارپاکوی، ماهی محلی با برگ های کاری و ماسوره با سیبون کیپ مالزی دودی می شود.

۴۵- سوهرینگ Suhring

محل: شهر بانکوک – تایلند

درباره رستوران: برادران دوقلوی ماتیاس و توماس سوهرینگ، طعم ها، تکنیک ها و تجربیات کسب شده در آلمان، هلند، ایتالیا و تایلند را در زیر یک سقف شیک قرار داده اند. این تجریبات باعث ایجاد یک منوی غذاهای فصلی پیچیده با هویت آلمانی قوی شده است.

رستوران شیک سوهرینگ

بشقاب ها: تاثیر اروپا در شهری که با ادویه جات و ترشی جات شناخته شده است، مورد استقبال قرار می گیرد و بشقاب ها در منوی سه فصل شامل فرانکفورت، گرین سوسه و مارماهی دودی است. سالاد مرغ، رشته فرنگی تخم مرغ اسپتزل همراه با مواد غذایی قهوه ای آلبا، همه باعث دلتنگی نوستالژی آشپزی آلمان می شوند.

۴۶- دلیبریژه De Librije

محل: شهر زوله – هلند

چرا خاص است؟ منوی هیجان انگیز در این رستوران با نفوذ غذاهای هلندی متناسب با سلیقه های خاص و وعده های غذایی خاص ساخته شده است. میهمانان چهار ظرف را از چهار بخش شامل سه ترکیب مواد فصلی انتخاب می کنند تا یک منوی پنج، شش یا هفت دوره ای برای هر وعده ایجاد شود.

دلیبریژه - De Librije

میز های رستوران: عطر و طعم شگفت انگیز بر رستوران حاکم است. لنگوستین مانند گاو خارپشت با مایع خوراکی ترکیب می شود، صدف در کنار پنیر و جلبک دریایی در حالی که خرچنگ قهوه ای با قلب و کبد مرغ یکدست می باشد. برای یک وعده غذایی ماهی، مالت قرمز و میگوهای قهوه ای و چوب درخت تکمیل می شود.

۴۷- بِنو Benu

محل: سان فرانسیسکو – آمریکا

درباره رستوران: بنو در سال ۲۰۱۰ افتتاح شد و تعریف آن یک غذاخوری خوب است! یک منوی ظریف در سنت های آشپزی فراملی از جمله کره ای و کانتونی با استفاده از محصولات محلی و تکنیک های غربی تکمیل می شود. نتیجه، نفوذ در غذاهای مدرن آمریکایی را نشان می دهد، در حالی که این سرویس کاملا کالیفرنیایی است.

بنو - Benu

وعده های رستوران: ماده تخمیر شده خانگی، طعم های بزرگ و زیبا باعث ایجاد منوی حسی چشایی این رستوران می شود. غذاها شامل سوپ فلفلی کوسه، تخم مرغ و قارچ کوفته هزار ساله با شراب شائوکسینگ و ژآمبون چینی است. انتظار صدف های پر از چاشنی و کباب بلدرچین براق را نیز در این مکان داشته باشید.

۴۸- اولترا وایولت توسط پائول پایرت Ultraviolet By Paul Pairet

محل: شانگهای – چین

تصور ایجاد: پائول پایرت ۱۶ سال طول کشید تا فکر راه اندازی رستوران را به واقعیت تبدیل کند و زمانی که در سال ۲۰۱۲ آن را افتتاح کرد، ارزش آن همه صبر را داشت. همانند رستوران، منوهای پایرت به آرامی ایجاد نشد و هر سال طول کشید تا تصور منو ها به واقعیت تبدیل شود.

اولترا وایولت توسط پائول پایرت

منوها: سه گزینه در دسترس است: UVA (که در سال ۲۰۱۲ شروع به کار کرد). UVB (منو کلاسیک از سال ۲۰۱۳)، و UVC (آخرین منو ایجاد شده در سال ۲۰۱۶)، به صورت هفتگی در چرخش هستند. ساندویچ های مخصوصی توسط سرآشپز درست می شوند که در شانگهای معروف هستند.

۴۹- لئو Leo

محل: شهر بوگوتا – کلمبیا

چند کلمه در مورد سرآشپز: “لئونور اسپینوسا” یک اقتصاددان و هنرمند است که عاشق انسان شناسی، فرهنگ و هنر معاصر بوده و این علایق در آشپزی او کاملا مشهود است: اسپینوسا با الهام از غذاهای محبوب کلمبیا کار سختی را انجام داده است.

لئو - Leo

نحوه کار منوها: منو فعلی لئو، موسوم به Ciclo-Bioma، بر اکو سیستم های کلمبیایی متمرکز شده و روش های استفاده گونه های جدید در آشپزخانه را بررسی می کند. منشاء هر ماده در منو داخل نقشه کلمبیا نشان داده شده که مشخص می کند سرآشپز تا کجاها سفر کرده تا بتواند محصولات منحصر بفرد مورد استفاده در لئو را تهیه کند.

۵۰- قلعه شوآنشتین Schloss Schauenstein

محل: فورستنا – سوئیس

دلیل بازدید: قلعه شوآنشتین می توانست از صفحات کتاب داستان مانند “استوری بروک” بیرون بیاید. در قلعه ای دور افتاده که در بالای کوه واقع در فورستنا، کوچکترین شهر جهان قرار دارد. در سال ۲۰۰۳ رستوران بازگشایی شد و آن را به یک تجربه غذاخوری مقصد تبدیل کرده که ارزش سفر را خواهد داشت.

رستوران قلعه شوآنشتین

تجربه غذاخوری: یک اتاق غذاخوری دلپذیر، برانگیز و سرویس دوستانه، راهی را برای منو از تجسمات جالب آشپزی مدرن سوئیس فراهم می کند. اعم از آماده سازی های مشخص با یک ماده منفرد تا مخلوط کردن طعم های پیچیده، غافلگیرکننده و ارائه تفاوت های ظریف، دقت سوئیس را نشان می دهد. غذاهایی مانند گوشت گاو تارتار، ترب کوهی، چغندر دودی و ماهی قزل آلا دودی با انواع هویج از میهمانان پذیرایی می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *