خوشمزه ترین غذاهای دنیا

خوشمزه ترین غذاهای دنیا

آخرین بروز رسانی آبان ۹ام, ۱۳۹۹

ممکن است که امکان سفر به تمامی کشورهای جهان را نداشته باشید، اما روش عالی برای آشنایی با فرهنگ هر کشور، شناخت کامل از غذاهای معروف آن است. به طور کلی، خوارکی ها در زندگی ما نقش عمده ای دارند و به نظر افراد زیادی از بهترین لذت های جهان محسوب می شوند. در این مطلب شما را با ۵۰ مورد از خوشمزه ترین غذاهای دنیا آشنا می نمائیم.

جدول محتوا [پنهان]

۵۰ – رامن Ramen – ژاپن

رامن غذای ژاپنی

رامن به سوپ رشته ای ژاپنی معروف است که محبوبیت زیادی در تمامی کشورها پیدا کرده است. به بیان ساده، این یک آبگوشت مقوی است که (برخی اوقات با ماهی)، سویا و طعم های آب پز مانند قارچ، جلبک دریایی، دانه کنجد، تخم مرغ آب پز و پیاز پخته می شود. در ژاپن انواع مختلفی از این وعده خوشمزه وجود دارد که محبوب ترین آنها آبگوشت خوک (تونکوتسو) و رامن کایشو می باشند.

۴۹- کاچوئی پپه Cacio e pepe – ایتالیا

کاچوئی پپه

دستورالعمل های پاستای ایتالیای بی شماری وجود دارد، اما سادگی کاچوئی یک نبوغ است. به عنوان “پنیر و فلفل” در زبان انگلیسی شناخته می شود و با توجه به معنی آن، از تعداد عناصر کمی از جمله فلفل سیاه، پنیر، ماکارونی و کره تشکیل می شود. انواع مختلفی از کاچوئی در ایتالیا وجود دارد، اما عموما این غذا با اسپاگتی های بلند، پنیر پارمسان یا رومانو شکل می گیرد.

۴۸- مرغ سرخ شده جنوبی – آمریکا

مرغ سرخ شده جنوبی

ممکن است تصور کنید که هیچ چیز ساده تر از سرخ کردن یک تکه مرغ وجود ندارد، اما این تصور اشتباهی است. درست کردن مواد مناسب، اضافه کردن مقدار مناسب چاشنی و بهترین نوع سرخ کردن از موارد قابل توجه محسوب می شود. مرغ سرخ شده در آمریکا با تنوع خاصی در ظرف های کوچک سفید رنگ، سبد های چوبی و سطل های پلاستیکی بزرگ به مشتریان عرضه می شود.

۴۷- گوشت گاو Bourguignon – فرانسه

گوشت گاو فرانسوی

این غذای کلاسیک فرانسوی ممکن است روستایی به نظر برسد، اما درست کردن آن نیاز به مهارت خاصی دارد. گوشت گاو به آهستگی در شراب قرمز به همراه هویچ، پیاز و گاهی اوقات قارچ پخته می شود. به یکی از دستورهای غذایی سرآشپز معروف فرانسوی “جولیا چایلد” تبدیل شده است. تقریبا مثل خوراک گوشت ما میمونه و فرقش اینه که موقع درست کردن از قارچ و شراب استفاده میشه.

۴۶- ماهی باراموندی – استرالیا

ماهی باراموندی یکی از خوشمزه ترین غذاهای استرالیا

ماهی باراموندی یکی از وعده های غذایی مهم و کلیدی استرالیا است و بعید است که در یک رستوران، یک کافه یا یک ماهی فروشی در فروشگاه های خرده فروشی پیدا نشود و یا در لیست منو قرار نگرفته باشد. این ماهی سفید به شکل های متفاوتی طبخ می شود که عبارتند از سرخ کردن، کبابی، کباب پز، پخته و بخار پز. هنگام سرو ماهی بهترین گزینه استفاده از لیموی تازه یا کره مرکب شِوید است.

۴۵- راکلت Raclette – سوئیس

راکلت

این یک غذای سنتی در مناطق مخصوص اسکی به شمار می رود. پنیر در یک کوره ذوب می شود و در کنار آن سیب زمینی، خیار شور مخصوص، ترشی پیاز و بسیاری از مواد انتخابی نسبت به سلیقه افراد مانند زیتون، ژامبون و … قرار می گیرند. به نظر می رسد که راکلت در منطقه “کنتون” سوئیس اختراع شده باشد، و از آن به بعد با پنیرهای محلی تهیه می شود.

۴۴- فو Pho – ویتنام

فو ویتنامی

فو را می توان یک نودل مقوی نامید که عطر و طعم آن به مردم جهان اثبات شده است. سادگی آن توسط طعم های گوناگون روغنی محو شده و یک وعده غذایی رنگی به شمار می رود. فو در اواخر قرن نوزدهم در شمال ویتنام تشکیل شد و توسط آشپزهای چینی و فرانسوی توسعه یافت و اکنون تاریخ ویتنام را منعکس می کند.

۴۳- پوتین Poutine – کانادا

پوتین کانادا

شاید زیبا به نظر نرسد، اما این غذای کِبِک مطمئنا خوشمزه است و جزو بهترین غذاهای کشور کانادا محسوب می شود. علاوه بر آن، در ایالت های شمالی آمریکا نیز از محبوبیت بالایی برخوردار است. سیب زمینی سرخ کرده ضخیم و بزرگ، گوشت های تکه تکه شده و انواع پنیر، “پوتین” را تشکیل می دهند. پنیرهای جامد با مقداری حرارت روی سیب زمینی ها و گوشت ها آب می شوند و طعم غذا را عالی می کنند.

۴۲- بیریانی – هند

بیریانی

جشن ادویه جات و برنج ها توسط مسلمانان هند، تاریخ بیریانی را تشکیل می دهد. امروزه بسته به منطقه از انواع پروتئین در آن استفاده می شود، اما برنج و مجموعه ای از ادویه ها دست نخورده باقی می مانند. می توانید بیریانی را با مرغ یا گوشت درست کنید یا با استفاده از سبزیجات مختلف یک غذای گیاهی و مقوی بپزید.

۴۱- همبرگر – آمریکا

همبرگر یکی از خوشمزه ترین غذاهای آمریکا

همبرگر ریشه آلمانی دارد و نام آن از شهر هامبورگ انتخاب شده است. در قرن نوزدهم میلادی، گوشت گاو با پیاز و سیر سرخ کرده مخلوط و سپس به صورت تکه های مثلث پخته میشد. اما برگری که ما امروز میشناسیم و عاشق آن هستیم، بدون شک یک نماد آمریکایی است. انواع بی نهایتی از همبرگر در سراسر جهان درست می شود. یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی آمریکا محسوب شده و بهترین آن در ایالت کانکتیکات یافت می شود.

۴۰- تاکو – مکزیک

تاکو مکزیکی

این ساندویچ های خوشمزه پر از گوشت خوک و مرغ منشاء مرموزی دارند که به معادن نقره قرن هجدهم مکزیک مربوط می شود. برخلاف تاکوهای آمریکایی، نسخه های اصیل مکزیکی چاشنی هایی مانند کاهو، گوجه فرنگی، پنیر و خامه ترش را استفاده نمی کنند. تاکوهای مکزیکی معمولا با سبزی، پیاز سفید خرد شده و نوعی سالسا تشکیل می شوند.

۳۹- ساندویچ Smorrebrod – دانمارک

ساندویچ Smorrebrod

ساندویچی که معمولا در تمام کشورهای اسکاندیناوی (دانمارک، سوئد، نروژ) مشاهده می شود، اما ریشه آن از دانمارک ایجاد شده است. در دهه ۱۸۰۰ تکه های نان معمولا به جای یک بشقاب استفاده میشد، سنت ساندویچ Smorrebrod ادامه یافت و امروزه نیز با یک نان به زیبایی تزئین می شود. مواد تشکیل دهنده آن شامل شاه ماهی، میگو یا ماهی دودی است که در کنار آنها تخم مرغ خرد شده و مایونز قرار می گیرند.

۳۸- سوم تام Som Tam – جنوب شرقی آسیا

سوم تام - som tum

این سالاد تند و ترد، طعم و مزه جنوب شرقی آسیا را با میوه پاپایا، سبزیجات و میوه های محلی در یک بشقاب شیرین پیشکش می کند. سس شیرین و ترش خوشمزه از خرما، فلفل قرمز و آب لیمو ترش چاشنی های اصلی غذا هستند. سوم تام از ویتنام نشات گرفته و در سراسر کمبوجیه و تایلند خورده می شود. این بشقاب سنتی با استفاده از مواد تازه تشکیل می شود و رنگ زیبایی دارد.

۳۷- آرپا – ونزوئلا و کلمبیا

آرپا

آرپا نوعی نان سنتی از کلمبیا و ونزوئلا است که از دانه ذرت تهیه شده و قسمت های داخل آن با تنوع خاصی از گوشت و مرغ پر می شود. خمیر گرد و بی نظیر آرپا به صورت کبابی، پخته شده، سرخ شده، آب پز یا بخارپز خورده می شود. دستور پخت این غذای خوشمزه مدت زیادی بدون تغییر باقی مانده است.

۳۶- کباب – ترکیه

کباب ترکی

کباب از تاریخ غنی برخوردار است و نخستین بار در قرن ۱۴ میلادی نام گذاری شد. به نظر می رسد که کباب از ترکیه سرچشمه گرفته، جایی که سربازان گوشت تازه شکار شده خود را روی آتش می پختند. کباب ها در انواع مختلفی قرار می گیرند: از شیشلیک های معروف و دونِر گرفته تا کباب های منطقه ای مانند آدانا که همگی آنها از خوشمزه ترین غذاها به شمار می روند. به طور سنتی فقط از گوشت گوسفند استفاده می شود.

۳۵- فلافل – خاورمیانه

فلافل

فلافل غذای خوشمزه ای در سطح خاورمیانه به شمار می رود، اما مدتی است که در شهر تهران به شکل گذشته از آن استقبال نمی شود. مواد اولیه آن نخود، ادویه جات و پیاز سرخ شده است و بیشتر در قالب ساندویچ به فروش می رسند، اما به صورت پرسی یا ظرفی نیز موجود می باشد. جالب است بدانید که فلافل قدمتی هزار ساله دارد و به احتمال زیاد منشا آن از مصر است. با این حال، یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی به شمار می‌رود.

۳۴- پوک Poke – آمریکا

پوک - ماهی خام آمریکایی

پوک یک ظرف ماهی خام بومی ایالت هاوایی است که به دلیل جذابیت مواد سالم و تازه آن، محبوبیت زیادی در سراسر ایالات متحده کسب کرده است. این غذای دریایی ریشه های باستانی دارد و بسیار قدیمی است. به نظر می رسد در قرن های گذشته توسط جزیره نشینان بومی هاوایی با جلبک و نمک دریایی صید شده باشد. علاوه بر آن، پوک یکی از بهترین و محبوب ترین غذاهای خیابانی آمریکا نیز محسوب می شود.

۳۳- بیف استراگانوف – روسیه

بیف استراگانوف روسیه

اختراع قرن نوزدهم توسط سرآشپزهای فرانسوی که برای یک خانواده تاجر تاثیر گذار روسی (استراگانوف) کار می کردند، رقم خورد. از آن به بعد بیف استراگانوف در بسیاری از کشورهای اروپای شرقی و مرکزی به عنوان یک غذای اصلی شناخته شد. امروزه بیف شهرت جهانی کسب کرده و به طور سنتی با گوشت گاو، تکه های قارچ و سس خامه ترش تشکیل می شود. نسخه های متفاوتی از این وعده خوشمزه در نقاط جهان از جمله کشورهای اسکاندیناوی و برزیل وجود دارد.

۳۲- پد تایلندی Pad Thai – تایلند

پد تایلندی

پد تایلندی یک غذای ملی محسوب شده و محبوب ترین وعده خیابانی در سراسر کشور است. اگرچه انواع بسیاری از پد تایلندی وجود دارد، معمولا این ظرف از نودل برنج و تخم مرغ، توفو (نوعی مرکب خوراکی تایلند)، رب تاماریند، سس ماهی، میگو خشک، شکر خرما و فلفل قرمز سرخ شده تهیه می شود و در بالای آن بادام زمینی قرار می گیرد. با ترکیب طعم های شیرین، شور و ترش، در سراسر جهان عاشقان بسیاری دارد.

۳۱- خاچاپوری- گرجستان

خاچاپوری گرجستان

خاچاپوری یک صبحانه کامل گرجستانی است که از پنیر، کره و تخم مرغ تشکیل می شود. غذای ملی این کشور به عنوان یک وعده بزرگ و عالی به شمار می رود. خاچاپوری در گرجستان آنقدر پرطرفدار است که در برخی شهرها با خمیرهای بسیار بزرگ و پف شده درست می شود. در برخی از رستوران ها و هتل های شهر تهران (البته با اسم های دیگری) یافت می شود و می توانید این وعده خوشمزه را نوش جان کنید.

۳۰- دیم سام – چین

دیم سام

یک وعده غذایی شیرین که عمدتا از کوفته های بخارپز و سرخ شده، نان ها و رولت ها تشکیل می شود. تاریخچه دیم سام به طرز تفکیک ناپذیری با چای خانه های قدیمی چین مرتبط است. این وعده به گویش کانتونی به معنی “لمس کردن قلب” می باشد و از آن زمان به عنصر اساسی غذاهای چینی تبدیل شده است.

۲۹- گوشت گاو Rendang – اندونزی

گوشت گاو rendang

این وعده غذایی خوشمزه سوماترا غربی (جزیره ای در اندونزی) با فرآیند پخت و پز طولانی آماده می شود. مواد تشکیل دهنده آن شامل ترکیب گوشت گاو با سیر، پیاز، فلفل قرمز، زردچوبه، زنجبیل، لیموترش، گالانگال (نوعی چغندر)، ادویه شبیه به ستاره و برگ زردچوبه می باشد. سپس با شیر نارگیل مخلوط شده تا گوشت آن نازک شود و مایع کنار آن کارامل شود.

۲۸- سوشی – ژاپن

سوشی غذای معروف ژاپن

بیشتر ما فکر می کنیم که سوشی به دلیل اینکه از ماهی خام تشکیل شده، غذای بدمزه ای است. عقیده اشتباهی نیست، اما اگر با چاشنی ها و مواد افزودنی درست ایجاد شده باشد، یکی از بهترین و مقوی ترین وعده های خوراکی دنیا محسوب می شود. کلمه سوشی یک اصطلاح قدیمی ژاپنی است که به معنی “ترش” است. امروزه پنج نوع سوشی اصلی وجود دارد که عبارتند از نیگیری (ماهی با برنج) – ساشیمی (بدون برنج) – مکی (ماهی با برنج و جلبک دریایی) – اوراماکی (جلبک دریایی زیاد با برنج و ماهی) – و تمکی (مخروط شکل).

۲۷- ماسالا دوسا – هند

ماسالا دوسا

در چندین قسمت از آسیا برای صرف صبحانه، ناهار یا شام از ماسالا دوسا استفاده می شود. نوعی عصاره تخمیر شده که از خمیر برنج و عدس سیاه تهیه شده و قدمت تاریخی آن به بیش از ۲۰۰۰ سال می رسد. ماسالا نوعی وعده غذایی است که با سیب زمینی های جوشانده شده، پیاز سرخ شده و ادویه جات ایجاد می شود. غالبا با نارگیل و گوجه فرنگی سرو می شود و یکی از محبوب ترین وعده های غذایی خوشمزه هند است.

۲۶- صدف های سرخ شده – بلژیک

صدف های سرخ شده

از ساحل تا خیابان های بروکسل، بلژیکی ها عاشق خوردن یک ناهار متشکل از سیب زمینی سرخ کرده و صدف های بزرگ هستند. اگرچه صدف در انواع آبگوشت و سس با عناصر بی شمار بخار پز می شود، هیچ چیز نمی تواند مدل مارینر کلاسیک که از ترکیب شراب سفید، پیاز، جعفری، خامه و کره ایجاد شده است را شکست دهد.

۲۵- تاگینه – مراکش

تاگینه یک غذای مراکشی

تاگینه یک خورشت پخته شده شیرین و گرم است که در ظرف های سفالی قرمز رنگ سرو می شود. این وعده قرن ها جزء اصلی ترین غذاهای مراکش بوده است. برای یک وعده آبدار می توانید گوشت یا مرغ را با سبزیجات یا میوه مخلوط کنید و ادویه هایی مانند زردچوبه، دارچین، زعفران، زنجبیل و زیره را نیز اضافه کنید. در اصل این یک بشقاب تاریخی است که توسط ملت های عرب، عثمانی، موریس و فرانسه در طول زمان به وجود آمده است.

۲۴- کوتبولار – سوئد

کوتبولار

اینکه آیا گوشت گاو سوئدی مشخصات بین المللی خود را به IKEA بدهکار است یا نه، قابل بحث است. در واقع، سوئد منشاء غذای ملی خود را ترک اعلام کرده است. در جنوب سوئد بسیاری از مردم گوشت را با کمی چربی ترجیح می دهند، اما هر چه بیشتر به سمت شمال برویم، گوشت خوک کمتری را در کوتبولار پیدا می کنید. به طور سنتی با سس خامه ای، سیب زمینی پوره یا آب پز و مربای لینگونبری (یک میوه سوئدی کوچکتر از آلبالو) سرو می شود.

۲۳- پیتزا ناپولتانا – ایتالیا

پیتزا ناپولتانا

اگر تاکنون یک ماده غذایی در جهان نیاز به معرفی نداشته باشد، آن پیتزا خواهد بود. و اگر هر پیتزا می تواند ادعا کند که پیشگام بین المللی است، آن ناپولتاناست که از شهر ناپل ایتالیا به شهرت رسیده است. به طور خاص با موزارلا، سان مارزانو یا گوجه فرنگی رم تهیه شده و پس از آن به مدت ۶۰ تا ۹۰ ثانیه در فرهای چوبی با درجه ۴۸۵ سانتیگراد پخته می شود.

۲۲- ریربیت Rarebit – ولز

ریربیت - rarebit

این وعده جذاب و خوشمزه خیلی بیشتر از پنیر کباب شده روی نان تست است. ریربیت واقعی ولزی دارای یک سس منحصر بفرد از پنیر چدار آب شده و خردل، سس مخصوص ورچستشایر تهیه شده است که روی نان تست ریخته می شود. برخی از دستورالعمل ها زرده تخم را اضافه می کنند که طعم سس خامه ای را عالی می کند. به هر شکلی که تهیه شود، بدون شک یکی از راحت ترین میان وعده های بریتانیا محسوب می شود.

۲۱- پیروگی – لهستان

پیروگی یکی از غذاهای خوشمزه لهستان

اگرچه تغییرات پیروگی در سراسر روسیه، اوکراین، گرجستان و بلاروس محبوب است، اما باز هم یک غذای اصیل لهستانی به شمار می رود. انواع عناصر شیرین و خوش بو داخل یک خمیر نازک پیچیده شده اند و سپس در تابه ای جوشانده می شوند تا به عنوان میان وعده یا پیش غذا سرو شود. پرطرفدارترین مواد اولیه به همراه مخلوط گوشت و پیاز، پیروگی را تشکیل می دهند.

۲۰- گامبو – آمریکا

گامبو - Gumbo

گامبو غذای رسمی ایالت لوئیزیانا و نشان دهنده فرهنگ این منطقه وسیع است؛ اگرچه منشاء اصلی آن هنوز به طور رسمی مشخص نشده است. این نام از آفریقای غربی به دلیل بامیه تهیه شده و ظرف آن نوعی روکش دارد. آنچه ما می دانیم این است که یک خورشت خوشمزه از کرفس، مرغ، سوسیس، فلفل، پیاز و مواد دلخواه افراد تشکیل شده است.

۱۹- سویچه Ceviche – پرو

سویچه

جالب است بدانید که این ظرف به قدری بخشی از میراث پرو است که این کشور برای آن در تاریخ ۲۸ ژوئن تعطیلات برگزار کرده است. تکه های ماهی خام به مدت چند دقیقه در آب لیموترش به همراه پیاز، فلفل قرمز، نمک و روغن آغشته می شوند. به طور سنتی، سویچه به همراه ذرت، سیب زمینی شیرین یا سفید و یک آبجو سرد سر می شود.

۱۸- ساوربراتن Sauerbraten – آلمان

ساوربراتن آلمانی

ساوربراتن از گوشت گاو تشکیل شده و غذای ملی آلمان به شمار می رود. به طور سنتی در مخلوطی از سرکه یا شراب قرمز (یا هر دو)، آب، گیاهان، ادویه جات و ترشی جات قرار داده می شود. بسیاری از مردم فکر می کنند که تاریخچه این غذا به قرن نهم باز می گردد، در حالی که اسناد دیگر می گویند که جولیوس سزار الهام بخش آن بوده است. اعتقاد بر این است که سزار کوزه های پر از گوشت که با شراب آغشته شده بودند را به شهر کُلن مستعمره آن زمان روم فرستاده بود.

۱۷- پوره سیب زمینی – ایرلند

پوره سیب زمینی در ایرلند

از نظر تاریخی، این یک بشقاب ساده سیب زمینی پوره شده همراه با کلم یا گل کلم، شیر، کره، نمک و فلفل است. به طور معمول این غذا همراه با ژامبون آب پز در تمام مدت سال خورده می شود. پوره سیب زمینی آنقدر در ایرلند محبوب است که حتی آهنگهایی در مورد آن ساخته شده و غذای سنتی زمان هالووین نیز به شمار می رود.

۱۶- برنج جولوف – غرب آفریقا

برنج جولوف

یک بشقاب آفریقای غربی که ریشه آن به شدت مورد بحث کشورهای نیجریه، غنا، سنگال و کشورهای دیگر منطقه می باشد. دستور غذای نیجریه به برنج سس گوجه فرنگی تند اضافه می شود و به آرامی می جوشد تا آماده شود. مردم غنا به جای برنج دانه بلند از باسماتی و ادویه های تند استفاده می کنند. هنوز کسی نتوانسته ثابت کند که کدام یک از آنها بهتر است.

۱۵- مرغ تند – جامایکا

مرغ تند جامایکا

سبکی از گوشت بومی جامایکا همراه با نعناع، فلفل دلمه ای و فلفل اسکاچ پخته می شود و به نظر می رسد که نام آن از زبان اسپانیا انتخاب شده باشد. مرغ به صورت کباب شده است و طعم ها و رایحه های حاصل از آن به طرز دلپذیری دودی و تند می شوند. مرغ تند در همه مناطق کارائیب پیدا شده و یکی از خوشمزه ترین غذاهای جامایکا به شمار می رود.

۱۴- مرغ کی‌یف – روسیه

مرغ کی‌یف

سینه های مرغ پوسته پوسته شده که در مرکز آنها سیر قرار گرفته، توانسته برنده جایزه قلب و جوانه های مزه ای شود تا در دهه ۸۰ به یک غذای آماده محبوب انگلیسی تبدیل شود! اما مرغ کی‌یف از میراث کاملا برجسته تری برخوردار است. هنوز مشخص نیست که آیا در روسیه، اوکراین یا فرانسه اختراع شده است؛ جایی که تعداد زیادی سرآشپز روس در آن زمان آموزش دیده بودند. معمولا در یک بشقاب کوچک به همراه سبزی های تازه سرو می شود.

۱۳- نودل سنگاپور – هنگ کنگ

نودل سنگاپور

این رشته های فرنگی سرخ شده در واقع از سنگاپور نیستند و فقط به این صورت نامگذاری شده اند. در واقع، رشته های نودل سرخ شده با پودر کاری، سبزیجات، تخم مرغ و گوشت در اصل برای منقطه “کانتونی” چین هستند و در هنگ کنگ به طور گسترده ای مصرف می شوند؛ اما در سنگاپور بسیار ناشناخته هستند.

۱۲- هگیس Haggis – اسکاتلند

هگیس

هگیس توسط رابرت برنز به عنوان “رئیس بزرگ مسابقه پودین” جاودانه شده است. پودینگ گوشت خوشمزه از جگر گوسفند با نان تست، جو دوسر، پیاز و ادویه جوشانده می شود. هگیس بیشتر در شب های مهمانی خورده می شود و به طور سنتی با دو ماده غذایی دیگر اسکاتلند، سیب زمینی پوره شده و شلغم ترکیب می شود. برای جلوگیری از لرزهای ناشی از زمستان ایده آل است.

۱۱- غذای بیبیمباپ Bibimbap – کره جنوبی

غذای کره ای بیبیمباپ

بیبیمباپ یک وعده غذایی کامل است که با ترکیب بسیاری مواد مقوی ایجاد شده است. از عناصر مختلفی مانند برنج سفید و گوشت گاو خرد شده به همراه سبزیجات، سس، ترشی و تخم مرغ تشکیل شده و یک نماد غذای کره ای محسوب می شود. به طور سنتی، این وعده در هنگام سال جدید خورده میشد، زمانی که خانواده ها مجبور بودند از همه مواد باقیمانده در خانه خلاص شوند! اما امروزه بیبیمباپ یک وعده مخصوص ناهار و شام است که در سراسر جهان خورده می شود.

۱۰- فیجودا – برزیل

فیجودا یکی از زیباترین و خوشمزه ترین غذاهای دنیا

اگرچه فیجودا به عنوان غذای ملی برزیل در نظر گرفته می شود، اما در بساری از مناطق جهان محبوب است. نسخه برزیلی این خورشت به طور سنتی شامل برش های گوشت خوک (از جمله گوش، دُم، زبان و پوزه) است. به لطف انواع چاشنی ها، ادویه جات و همچنین لوبیای سیاه دلچسب، فیجودا به یک وعده معطر در کشورهای مختلفی تبدیل شده است.

۹- آسادو – آرژانتین

آسادو

آسادو چیزی بیش از یک کباب است. به وجود آمدن آن مربوط به قرن ۱۸ و ۱۹ میلادی است که گوشت گاو را در نزدیکی آتش می گذاشتند تا به آهستگی پخته شود. جالب است که در آرژانتین، این یک روش زندگی است و بیشتر خانواده ها یک بار در هفته دور هم جمع می شوند و کباب می پزند. گوشت های طعم دار شده در کنار مواد غذایی اضافی مانند سوسیس و کالباس در سیخ های مخصوص گذاشته شده و به مدت ۲ ساعت در کنار آتش (ترجیحا چوبی) پخته می شوند. آسادو به صورت متوسط یا کاملا پخته سرو می شود.

۸- شنیتسل وینر – اتریش

شنیتسل ویسل

یک شنیتسل گوشی نازک و برشته است که در پوسته آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری ریخته شده و نمک نیز به آن اضافه می شود. نکته اصلی در آهسته سرخ شدن و تفت دادن آن در روغن ماهی بوده تا تمامی قسمت های آن به رنگ طلایی تبدیل شوند. در دستورات غذایی امروز به جای گوشت گوساله از گوشت خوک استفاده می شود و به همراه سیب زمینی آب پز نیز در کنار آن قرار می گیرد.

۷- ماهی و سیب زمینی – انگلستان

ماهی و چیپس غذای خوشمزه انگلستان

این غذای خوشمزه شاید اسم خیلی جالبی نداشته باشد، اما در بین مردم انگلیس از محبوبیت خاصی برخوردار است. منشا اصلی ماهی و سیب زمینی به قرن نوزدهم میلادی باز می گردد و مربوط به شهر لندن و لنکشایر است. در واقع، چیپس یک غذای ارزان، خوش طعم و مقوی در شمال صنعتی و ماهی سرخ شده در شرق لندن رایج می باشد. واقعیت هرچه باشد، ماهی و سیب زمینی یک شور و شوق ملی است که در میان برترین غذاهای شهر لندن قرار گرفته است.

۶- بابوتی – آفریقای جنوبی

بابوتی

ترکیب گوشت و میوه های خرد شده با خامه و تخم مرغ طلایی، “بابوتی” غذای ملی آفریقای جنوبی را تشکیل می دهد. با میراث فرهنگی مختلط، قرن هاست که بین مردم آفریقا محبوب است. بابوتی خیلی در جهان شناخته نمی شود و ملیت های کمی هستند که این وعده غذایی را به ندرت استفاده می کنند.

۵- موساکا – یونان

موساکا

موساکا نشان دهنده فرهنگ عالی مردم یونان است. لایه های این غذای خوشمزه از سس خامه ای، سیب زمینی، گوشت خرد شده و بادمجان تشکیل شده و بسیار دلچسب بوده که برای دور هم بودن خانواده ها مناسب است. علاوه بر یونان، موساکا در ترکیه و لبنان نیز محبوبیت دارد و از زمانی که اعراب بادمجان را به یونان آورده اند، تصور می شود که این غذا وجود داشته باشد.

۴- بانیتسا – بلغارستان

بانیتسا

بانیستا یک صبحانه اصیل بلغاری است که می توان آن را سرد یا گرم سرو کرد. اغلب با ماست ساده، آیران (نوشیدنی ماست سنتی)، یا بوزا (یک نوشدنی تخمیر شده) خورده می شود. این وعده خوراکی از تخم مرغ که بین ورق های شیرینی پزی فیلویی قرار داده شده تشکیل می شود. سپس به صورت مارپیچ تزئین شده و آن را در یک بشقاب می گذارند.

۳- پلوف – ازبکستان

پلوف

جالب است بدانید که پلوف بیش از ۶۰ نوع مختلف ایجاد می شود و یک ظرف برنج و گوشت است که قلب غذاهای ازبکی را تشکیل می دهد. اساس آن برنج دانه بلند است که به همراه زعفران بخارپز می شود و در انتهای آن یک لایه تخم مرغ، آرد، کره و ماست قرار دارد. گوشت، میوه های خشک، گیاهان تازه، ماهی، سبزیجات، ادویه جات، ترشی جات، اغلب در قسمت بالای پلوف قرار می گیرند. نسخه های ساده با برنج، پیاز، هویج و گوشت گوسفند یا بره تشکیل می شود و تاریخچه آن بیش از هزار سال قدمت دارد.

۲- پاستل دِ چوکلو – شیلی

پاستل د چوگلو

پاستل د چوکلو نوعی پای مخصوص کشور شیلی است که ترکیبی از فرهنگ های مردم بومی و فاتحان اسپانیایی را در مخلوط خود از ذرت و گوساله آمریکای جنوبی قرار داده است. عناصر اصلی آن گوشت گاو، مرغ، پیاز، زیتون و تخم مرغ های آب پز هستند که به طور معمول مواد غذایی مورد استفاده کشورهای آمریکای جنوبی است.

۱- پائلا – اسپانیا

پائلا یکی از خوشمزه ترین غذاهای اسپانیا

هیچ بازدیدی از کشور اسپانیا بدون چشیدن طعم غذای محلی “پائلا” تکمیل نمی شود. پائلا ریشه های باستانی دارد، اما شکل مدرن آن در قرن نوزدهم و در نزدیکی شهر والنسیا، هنگامی که کارگران برنج و غذاهایی دریایی را روش آتش می پختند، آغاز شد. نوع دیگر این غذای خوشمزه شامل مرغ می شود که ترکیب معروفی از مرغ و غذاهای دریایی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *