انواع کباب های ایرانی - معرفی خوشمزه ترین کباب های ایران

انواع کباب های ایرانی – معرفی خوشمزه ترین کباب ها + طرز تهیه

آخرین بروز رسانی شهریور ۱۰ام, ۱۴۰۰

در کشوری زندگی می‌کنیم که غذا یکی از اصلی ترین فرهنگ‌ها به شمار می‌رود. مخصوصا انواع کباب های ایرانی که مورد علاقه خاص و عام است.

همانطور که می‌دانید بیشتر غذاهای ما ایرانی ها از گوشت گوسفند، گوساله، گاو یا مرغ تهیه می‌شود. اگر بخوام لیست کامل این غذاهارو معرفی کنم، فقط چند دقیقه مشغول اسم خوندن می‌شوید.

اما مهم ترین وعده ای که با این گوشت ها تهیه می‌شود انواع کباب است که هم دلباخته های بسیاری در ایران دارد و هم مصرف کنندگان گسترده.

با من در تیپس سنتر همراه باشید تا بریم سراغ این وعده های پر از گوشت.

کباب کوبیده – محبوب ترین کباب ایرانی

  • پیدایش: قفقاز (ناصر الدین شاه)

کوبیده یکی از بهترین فرهنگ های غذایی ایرانی هاست و وقتی تاریخچه خوردن این غذا را درنظر می‌گیریم، متوجه می‌شویم با طبیعت پیوند جدی ایجاد کرده است. هروقت به فکر کباب کوبیده هستیم احتمالا به یکی از دورهمی های خانوادگی یا جمع های دوستانه که در مکان های طبیعی داشته ایم می‌افتیم.

کباب کوبیده - بهترین کباب های ایرانی
کباب کوبیده مخصوص همراه با مخلفات در ظرف سفارشی

بدون شک کوبیده معروف ترین و محبوب ترین در بین انواع کباب ایرانی است و از معدود غذاهایی است که به سختی می‌توان آن را تهیه کرد. به عنوان مثال، ترکیب گوشت و پیاز بسیار مهم است و حتی خیس کردن دست در هنگام سیخ زدن، تفاوت مهمی را در زمان پخت آن به وجود می‌آورد.

قطعا کباب کوبیده یکی از مهم ترین گزینه ها در لیست غذاهای ایرانی است و طرفداران بسیار زیادی دارد.

نحوه تهیه کباب کوبیده

کباب ترش – وعده گوشتی خوش طعم شمال کشور

  • پیدایش: استان گیلان

به قول گیلانی ها کباب ترش از آن وعده هایی است که عطر آن هوش از سر هر شخصی می‌برد. خلاقیت و هنر آشپزان شمالی در به وجود آمدن این وعده نقش مهمی داشته و عطر و طعم آن باعث شده به سراسر کشور معرفی شود.

کباب ترش اصیل گیلانی با تزئینی زیبا
کباب ترش گیلانی در یکی از رستوران های منطقه آزاد انزلی

یکی از اصلی ترین موارد برای عالی بودن آن استفاده از سبزیجات تازه محلی (چوچاق و جعفری) است. علاوه بر آن، استفاده از آب انار، گردو نیز باعث می‌شود یکی از آن غذاهای خاص استان گیلان را تجربه کنید.

وقتی ترش کباب پخته می‌شود، باید رنگ تقریبا سیاه به خود گرفته باشد که اثر رب اناری است که داخل آن استفاده شده. وقتی به این رنگ تبدیل شد، یعنی یک وعده غذایی فوق العاده برای اعضای خانواده یا دوستان آماده شده است.

نحوه تهیه کباب ترش

کباب برگ – با شکوه و با عظمت

در تفکر بسیاری از مردم (از جمله خود من)، برگ به عنوان بهترین کباب ایرانی شناخته می‌شود. غذایی که وقتی نگاهتون بهش بیفته، خیلی سخته که بتونید جلوی خودتون رو بگیرید. احتمالا می‌دانید که کباب یکی از خوشمزه ترین غذاهای دنیا به شمار می‌رود.

کباب برگ مخصوص - انواع کباب های ایرانی جذاب و باشکوه
کباب برگ با برنج و مخلفات کامل

به دلیل اینکه از مغز گوشت ران گوساله یا گوشت لخم گوسفند تهیه می‌شود، یک وعده بسیار عالی است.

کباب برگ از آن غذاهایی نیست که در خانه تهیه شود و در یک شب رویایی همراه با همسرتان نوش جان کنید. البته که این شدنی است، اما این کار رواج ندارد. نحوه تزئین آن نیز جذاب بوده و از تکه گوشت های کوچک به بزرگ چیده می‌شود.

البته همانطور که حتما می‌دانید، کباب برگ وعده ای نیست که برنج تکمیل کننده آن باشد، بلکه گوشت راسته است که تکمیل کننده برنج است. همچنین استفاده از سبزی های معطر و سایر مخلفات نیز باعث می‌شود خوردن آن بیشتر لذت بخش باشد.

این یک غذای قدیمی است و عموما با گوشت گوسفند تهیه می‌شود؛ اما برخی از سرآشپزان از گوشت مرغ نیز برای تهیه آن استفاده می‌کنند.

طرز تهیه کباب برگ

کاسه کباب – ترکیبی جذاب در ظرف های کوچک

  • پیدایش: استان اردبیل

کاسه کباب ترکیب بسیار جذابی از جوجه کباب و کوبیده است که از چند سال گذشته مورد توجه بسیاری از علاقه مندان غذا قرار گرفته است. علاوه بر ترکیب گوشت، استفاده از قارچ، گوجه، فلفل و کنجد نیز باعث می‌شود تا کاسه کباب یک غذای گران و شاهانه به شمار رود.

کاسه کباب - ترکیبی از جوجه، کباب، گوجه، کنجد، سبزیجات تازه و سایر مواد تکمیل کننده
کاسه کباب اردبیلی

البته گاهی اوقات از جگر و چنجه در کنار جوجه نیز استفاده می‌شود. یکی از بهترین کباب های ایرانی است که سرچشمه آن از استان اردبیل است؛ همان جایی که عمدتا کباب ها از آن سرچشمه گرفته اند.

برای سرو این غذا هم از نان و هم از برنج استفاده می‌شود. جالب است بدانید چندین روش مختلف برای تهیه کاسب کباب وجود دارد که یکی از آنها استفاده از فر است. و البته مدل سنتی و استفاده از ذغال نیز معرف حضور همگان است.

طرز تهیه کاسه کباب

کباب قفقازی – فرهنگی از چند کشور کهن

  • پیدایش: ارمنستان، آذربایجان، گرجستان، ایران، ترکیه

قفقاز یکی از مناطق اوراسیا است که شامل کشورهایی همچون ارمنستان، آذربایجان، گرجستان، ایران و چند کشور دیگر می‌شود. با توجه به این‌که رنگ های مختلفی در پرچم کشورهای نامبرده وجود دارد، تقریبا همان طیف رنگ در کباب قفقازی نیز دیده می‌شود.

کباب قفقازی اصیل - کبابی خوشمزه در ایران

احتمالا می‌دانید که یکی از خوشمزه ترین گزینه ها در بین انواع کباب های ایرانی است. البته که این وعده تنها مختص به کشور ایران نیست. با این حال، ترکیب گوشت گوسفندی یا گوساله به همراه مرغ باعث می‌شود یکی از بهترین وعده های ایرانی تشکیل شود.

البته باید سبزیجات تازه و فلفل های تند را به این ترکیب اضافه کرد. همچنین فراموش نکنید که هرکدام از سیخ های کباب قفقازی آنقدر بزرگ هستند که هر سیخ آن فراتر از وعده غذایی یک نفر است. (البته اگر آن نفر دلباخته انواع کباب نباشد).

نحوه تهیه کباب قفقازی

کباب بختیاری – ترکیب جوجه و کباب در یک سیخ

  • پیدایش: چهارمحال و بختیاری

کباب بختیاری یکی از مشهورترین انواع کباب های ایرانی است و همانطور که از نام آن مشخص است، سرچشمه آن به استان چهارمحال و بختیاری بازمی‌گردد. به طور معمول تهیه آن با استفاده از گوشت گوسفند و سینه مرغ تکمیل می‌شود؛ اما بسیاری از آشپزان ایرانی از گوشت ماهی نیز در تهیه آن استفاده می‌کنند.

کباب بختیاری سنتی ایرانی در استان چهارمحال و بختیاری
ظرف مخصوص کباب بختیاری

از آنجایی که اصلی ترین ماده غذایی یا مصرفی ساکنین استان چهارمحال و بختیاری عمدتا از دام است، برای تهیه کباب بختیاری از دنبه نیز استفاده های زیادی می‌شود. به طوری که در هر سیخ به صورت یکی درمیون از دنبه برای آبدار شدن کباب و البته خوش طعم شدن آن استفاده می‌شود.

البته همانطور که می‌دانید، طرز تهیه سنتی این کباب با استفاده از دنبه تکمیل می‌شود، اما دستور تهیه امروزی آنشامل سینه مرغ و گوشت قرمز است.

طرز تهیه کباب بختیاری

کباب آدانا – کبابی با رنگ قرمز و ابعاد کوچک

  • پیدایش: ترکیه

آدانا کباب یا همان کباب آدانا به طور کلی نباید در این مقاله گنجانده شود، چون پیدایش آن به کشور ایران بازنمی‌گردد. این غذایی است که اصالت آن مربوط به کشور همسایه ما (ترکیه) است و آنقدر قدمت دارد که کسی از ایجادکننده های آن اطلاعی ندارد.

آدانا کباب - کبابی با اصالت ترکیه، اما معروف در بین کباب های ایرانی

اکنون که صحبت از ترکیه شد، توصیه می‌کنم مقاله دیگر من درباره معروف ترین غذاهای ترکیه را بخوانید.

اما از آنجایی که در چند سال گذشته آدانا کباب در کشورمان شهرت بیشتری پیدا کرده، لازم دونستم درباره اون صحبت کنم. این کباب از نظر ظاهر و مزه کمی با کباب هایی که خورده‌ایم متفاوت است. مثلا اینکه رنگ قرمز دارد که مربوط به استفاده از فلفل قرمز و سماق است و اینکه کمی کوچک‌تر از کباب های ایرانی است.

خوب بودن یا بد بودن آدانا مربوط به سرآشپز آن است. از تهیه مواد آن گرفته تا نحوه پختن. مثلا کسانی که علاقه بسیاری به گوشت قرمز دارند، از این غذا لذت می‌برند، اما کسانی که خیلی با گوشت قرمز کنار نمی‌آیند، نمی‌توانند ارتباط خوبی با آدانا بگیرند.

به طور کلی یک غذای بسیار خوشمزه است و حتما لازمه که امتحانش کنید.

طرز تهیه آدانا کباب

کباب نگینی – زیباترین کباب ایرانی

به نظر من کباب نگینی یکی از بهترین کباب های ایرانی است. شکل و شمایل آن باعث میشه دل هر ایرانی آب بشه و عموما هیچکس نیست که از این وعده جذاب و خوشمزه صرف نظر کنه.

کباب نگینی - بهترین کباب های ایرانی
خوراک کباب نگینی + کوبیده و سایر مخلفات تکمیل کننده

به طور کلی از کباب نگینی در مهمانی های مهم مانند جشن عروسی، عقد و از این قبیل مراسم ها استفاده می‌شود. عموما نباید انتظار داشته باشید که یک روز معمولی از محل کار برگردید و برای شام کباب نگینی داشته باشید!

این یکی از معدود انواع کباب ایران است که برای تهیه آن از تخم مرغ استفاده می‌شود. علاوه بر آن، از گوشت گوسفند، گوشت گوساله و سینه مرغ نیز استفاده می‌شود. این وعده جذاب در کنار مخلفاتی مانند جعفری، فلفل، گوجه، لیمو و … که به آن اضافه می‌شود، جلوه ای ویژه پیدا می‌کند.

حتما تا به حال از نوش جان کردن این غذا لذت فراوان برده اید.

نحوه تهیه کباب نگینی

کباب بناب – بزرگ ترین کباب ایرانی

  • پیدایش: استان آذربایجان شرقی

بدون شک کباب بناب از محبوب ترین غذاهای استان آذربایجان شرقی به شمار می‌رود. وعده ای که پیدایش آن مانند یک بمب سر و صدا کرد و خیلی زود ایرانی ها با آن آشنا شدند.

کباب بناب - بزرگ ترین وعده در بین انواع کباب های ایران
بناب، بزرگ ترین کباب ایرانی

اصلی ترین دلیلی که باعث شد عموم مردم با این وعده دل انگیز آشنا شوند، مربوط به حجیم بودن آن است. سیخ های مخصوص بناب وزنی حدود ۲۵۰ گرم دارند، در حالی که کوبیده وزنی حدود ۶۰ تا ۱۰۰ گرم دارد که با توجه به رستوران ها متفاوت است.

نام کباب بناب از یکی از شهرستان‌های آذربایجان شرقی با همین نام برداشته شده و یکی از انواع کباب های ایران است که پیدایش کاملا محلی دارد. ما ایرانی ها عموما کباب رو در کنار برنج می‌شناسیم، اما بناب از آن کباب هایی است که عموما به جای اینکه با برنج خورده شود، با نان سرو می‌شود.

طرز تهیه کباب بناب

جوجه کباب – پرمصرف ترین کباب ایرانی

به طور کلی جوجه کباب را می‌توان پراستفاده ترین وعده در بین کباب های ایرانی دانست. چون طرز تهیه ساده‌تری نسبت به سایر وعده های دیگر دارد. به هر حال، این وعده غذایی است که با استفاده از مرغ تهیه می‌شود و هم از نظر قیمت و هم از نظر پخت، مراحل ساده تری نسبت به کوبیده دارد.

جوجه کباب - محبوب ترین کباب های ایرانی
ظرف مخصوص جوجه کباب در رستوران های ایرانی

علاوه بر آن، به یک غذای مرسوم تبدیل شده است؛ مثلا وقتی شمال باشید، اولین فکری که به ذهنتان می‌رسد، جوجه زدن است. از بهترین طعم دهنده های جوجه کباب، زعفران است و اگر از این ادویه خوش طعم و خوش عطر استفاده نکنید، غذای شما آن طعم و بوی دلنشین را نخواهد داشت.

عموما برای تهیه جوجه از یک مرغ کامل استفاده می‌کنند، اما جوجه ای که بخواهید با برنج سرو کنید، بهتر است از سینه مرغ تهیه شده باشد تا هم ترد شود و هم اینکه راحت تر قابل خوردن باشد. مثلا کتف و بال بهتر است بدون برنج و با نان خورده شوند؛ چون به این صورت راحت تر است. (دیگه حتما خودتون از من حرفه‌ای تر هستید).

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی

کوبیده مرغ – مکمل کباب کوبیده

از آنجایی که کباب کوبیده در ایران از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است و حتی با توجه به اینکه کیفیت این غذا در بسیاری از رستوران ها پایین آمده، اما هنوز مردم ایران علاقه خاصی به آن دارند.

کباب کوبیده مرغ اصیل ایرانی به همراه سبزیجات تازه و گوجه در ظرفی مخصوص
کوبیده مرغ مخصوص ایرانی با سبزیجات تازه

اما باز هم هستند کسانی که علاقه ای به گوشت قرمز نداشته باشند و به همین دلیل بیشتر از جوجه کباب استفاده می‌کنند. دلایل ساخت کوبیده مرغ از این دو مورد جدا نیست. هم عاشقان کوبیده را بیشتر می‌کند و هم اینکه کسانی که علاقه ای به گوشت قرمز ندارند، از خوردن این وعده غذایی لذت ببرند.

البته همانطور که از یک کوبیده انتظار می‌رود، به آسانی پخته نمی‌شود اما طعم عالی دارد و اینکه سالم است. کوبیده مرغ غذایی است که اخیرا محبوب شده و علاقه مندان بسیاری در ایران بدست آورده است.

طرز تهیه کوبیده مرغ

کباب سلطانی – ترکیبی فوق العاده از برگ و کوبیده

کباب سلطانی یکی از انواع کباب های ایرانی است که تفاوت زیادی با نوع بختیاری ندارد و عموما مردم این دو کباب را اشتباه می‌گیرند. وعده بسیار محبوبی است و علاقه مندان بسیاری در کشورمان از خوردن این غذا لذت می‌برند.

کباب سلطانی - ترکیبی از کوبیده و برگ تشکیل شده
چلو کباب سلطانی

به طور کلی کباب سلطانی یک وعده بسیار خاص به شمار می‌رفت، اما با توجه به اینکه رستوران ها فعالیت‌شان را گسترده تر کردند، به وعده ای عادی‌تر تبدیل شد و عموم مردم نیز به استفاده از آن بیشتر علاقه مند شدند.

تفاوت سلطانی با بختیاری این است که سلطانی شامل یک سیخ کوبیده و یک سیخ برگ است؛ درحالی که بختیاری شامل سیخی از گوشت قرمز و گوشت مرغ است. البته گاهی اوقات به جای مرغ از دنبه نیز استفاده می‌شود.

نحوه تهیه کباب سلطانی

کباب چنجه – گوشت کبابی آبدار

کباب چنجه یکی از باشکوه‌ترین وعده های غذایی ایران به شمار می‌رود. چنجه از آن وعده هایی است که مورد علاقه مردم ایران و خاورمیانه می‌باشد. برای تهیه چنجه از گوشت بره استفاده می‌شود و لازم است که گوشت را به مدت طولانی در مواد بخوابانید؛ عموما شب قبل از تهیه آن را در مواد می‌خوابانند تا به طور کامل مزه دار شود.

کباب چنجه اصیل - بهترین کباب های ایرانی
کباب چنجه با سس مخصوص + فلفل

کباب چنجه یکی از خوشمزه ترین کباب های ایرانی است و طرفداران بسیاری نیز در سراسر کشورمان دارد. عموما در کنار آن از پیاز خام استفاده می‌شود؛ همانطور که در زمان سرو محبوب ترین کباب های ایرانی دیگر استفاده می‌شود.

همچنین سبزیجات تازه و ماست نیز جزو کامل کننده های چنجه هستند و عموما در کنار آن قرار می‌گیرند. البته همانطور که می‌دانید، با توجه به خلاقیت خانواده های ایرانی دستورهای غذایی مختلفی برای آن تهیه شده است.

طرز تهیه کباب چنجه

کباب شیشلیک – کباب مشهور ایران

وقتی صحبت از کباب شیشلیک می‌شود، اولین چیزی که به ذهن ایرانیان می‌‌رسد رستورانی با نام شاندیز است. چون اکثر کسانی که در کشور ما زندگی می‌کنند ابتدا با شیشلیک در شاندیز آشنا شده‌‌اند.

کباب شیشلیک - معروف ترین کباب های ایرانی
یک سیخ از کباب شیشلیک به همراه گوجه، لیمو و سبزیجات تازه

عموما کباب شیشلیک از گوشت خوک تهیه می‌شود، اما چون این گوشت در ایران حلال نیست، از گوشت گاو استفاده می‌شود. علاوه بر ایران، در بسیاری از کشورهای دیگر همچون اروپای مرکزی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انواع مختلفی از کباب شیشلیک در ایران تهیه می‌شود و بسیاری از سرآشپزان از گوشت بره نیز استفاده می‌کنند. همچنین در بین سیخ های آن با توجه به سلایق از چربی نیز استفاده می‌شود. کامل کننده های آن فلفل، پیاز و گوجه فرنگی است که تقریبا در تمامی کباب های ایرانی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

طرز تهیه کباب شیشلیک

کباب حسینی – ناشناخته ترین کباب ایرانی

کباب حسینی از غذاهای قدیمی و سنتی ایران به شمار می‌رود، اما با توجه به اینکه در منوی بیشتر رستوران ها وجود ندارد، اکثریت مردم با آن آشنا نیستند. برای تهیه این غذا از گوشت سردست استفاده می‌شود و در کنار آن اصلی ترین مواد شامل گوجه فرنگی، پیاز و فلفل دلمه ای قرمز هستند.

کباب حسینی - ناشناخته ترین کباب در ایران
کباب حسینی

همچنین ممکن است دستورات غذایی مختلفی از آن در ایران وجود داشته باشد. مانند اینکه از گوشت مرغ نیز به جای گوشت قرمز استفاده می‌شود تا وعده غذایی سالم تری باشد. به طور کلی در ایران به عنوان یکی از ناشناخته ترین کباب ها به شمار می‌رود.

طرز تهیه کباب حسینی

کباب تابه ای – کباب خانگی خانواده های ایرانی

کباب تابه ای از آن وعده های غذایی است که وقتی مادرانمان ایده ای برای درست کردن غذا ندارند، به سراغ تهیه آن می‌روند. تقریبا تهیه آن نیز ساده است و مدت زمان کمی برای کامل پخته شدن آن در نظر گرفته می‌شود.

کباب تابه‌ای خانگی به همراه برنج ته دیگی
کباب تابه ای مخصوص خانگی

این غذایی نیست که بخواهید در یک کمپ در طبیعت تهیه کنید یا آن را در رستوران سفارش دهید. البته که ممکن است این غذای مورد علاقه‌تان باشد و آن را سفارش دهید. می‌توان گفت این یکی از کباب های ایرانی است که با وعده های دیگر تفاوت دارد.

به عنوان مثال، در آن از گوجه کبابی استفاده نشده و یکی از اصلی ترین تشکیل دهنده‌های آن سیب زمینی است.

طرز تهیه کباب تابه ای

کباب گردن گاو (دوش کول)

  • پیدایش: استان گیلان

حتما از نزدیکانتان شنیده اید که کباب گردن فوق العاده است، یا این‌که خودتان شخصا آن را امتحان کرده‌اید. بنابراین احتمال زیادی وجود دارد که از شکوه و عظمت این کباب مطلع باشید. این یک غذای گیلانی است و انتظار دیگری از آن نمی‌رود!

کباب گردن گاو یا به قول محلی های گیلکی دوش کول
دوش کول یا کباب گردن گیلانی

عموما به این غذا کباب گردن گفته نمی‌شود و نام هایی مانند دوش کول، موج یا کوهان نیز به آن گفته می‌شود. اما در شهرهایی مانند تهران با نام کباب گردن شناخته می‌شود.

به طور کلی این وعده از پشت گردن و شانه های گاو تهیه می‌شود و یکی از محبوب ترین کباب های ایرانی به شمار می‌رود. احتمالا این نام را در مقابل سایر وعده ها کمتر شنیده باشید، اما مطمئن باشید از نظر خوشمزگی و فوق العاده بودن، چیزی از آنها کمتر ندارد.

موضوع جالب درباره دوش کول، این است که نام آن با توجه به تلفظ گیلکی برآمدگی پشت گردن گاو نر یا گاومیش انتخاب شده است. و مهم تر اینکه برای تهیه آن از گوشت بیات یا مانده استفاده می‌کنند! گیلانی ها معتقدند که استفاده گوشت تازه برای تهیه این نوع کباب مناسب نیست.

طرز تهیه دوش کول

کباب حلزونی – کباب ایرانی با شکل متفاوت

کباب حلزونی انواع مختلفی در ایران دارد که با استفاده از گوشت مرغ و گوشت قرمز تهیه می‌شود. البته برای تهیه آن حتما باید از فیله استفاده شود تا انعطاف لازم برای حلزونی شدن را داشته باشد. محبوبیت این غذا به خلاقیت تهیه آن برمی‌گردد و شکل و شمایل آن باعث می‌شود هر عاشق غذایی به سمت آن سوق پیدا کند.

کباب حلزونی - انواع کباب های ایرانی خوش طعم و جذاب
کباب حلزونی با دستور پخت خانگی

بدون شک این غذا فوق العاده است و محبوبیت بسیاری در سال های اخیر پیدا کرده است. یکی از وعده هایی است که مصرف زیادی در خانه ها دارد و عموما با کباب پزهای کوچک و سیخ های چوبی تهیه می‌شود.

طرز تهیه کباب حلزونی

کباب دنده گوسفندی

  • پیدایش: استان های کرمانشاه، ایلام و کردستان

کباب دنده از آن وعده های غذایی است که مزه و عطر آن هیچوقت فراموش نمی‌شود. یک دنده کامل گوسفند برای تهیه این غذا استفاده می‌شود و حتی نگاه کردن به آن باعث می‌شود توانی برای رژیم و مقابله با پرخوری وجود نداشته باشد.

کباب دنده گوسفندی به همراه گوشت های تکه تکه شده آن

عموما با نام دنده کباب نیز شناخته می‌شود و آنقدر جذاب و پرطرفدار بوده که در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید. به طور کلی پیدایش این غذا به استان های کرمانشاه، ایلام و کردستان برمی‌گردد.

کباب دنده گوسفندی شباهت زیادی به شیشلیک دارد، اما از آن غذاهای پرطرفداری است که در سراسر جهان نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. انواع مختلفی از سس در ایران وجود دارند که طعم و مزه متفاوتی به مصرف کننده ارائه می‌کنند، اما معروف ترین آن برای کرمانشاه است که با رب گوجه، زعفران و سایر ادویه جات تهیه می‌شود.

طرز تهیه دنده کباب

تاس کباب – متفاوت ترین کباب ایرانی

  • پیدایش: استان مرکزی

متفاوت ترین کباب ایرانی که می‌تواند در این لیست قرار بگیرد، تاس کباب است. این خوراک از گوشت و سبزیجات مقوی تشکیل شده که اصولا مورد علاقه اعضای قدیمی خانواده‌ها است. همانند انواع کباب های ایرانی که در این مقاله به شما عزیزان معرفی کردم، از گوشت گوسفند برای تهیه آن استفاده می‌شود.

تاس کباب - متفاوت ترین در بین بهترین کباب های ایرانی

تقریبا چیزی شبیه به خوراک های دیگر ایران است و غذایی نیست که شما در هر ماه مصرف کنید. عموما تاس کباب در خانه های ایرانی در هر سال کمتر از تعداد انگشتان دست مصرف می‌شود. بِه متفاوت ترین ماده مصرفی در آن است که باعث می‌شود طعم متفاوتی نسبت به خوراک های دیگر ایران داشته باشد.

طرز تهیه تاس کباب

احتمالا از خواندن مقاله زیر نیز لذت خواهید برد:

انواع ساندویچ ایرانی

حرف آخر

حتما می‌دانید که یکی از اصلی ترین فرهنگ ایرانی‌ها غذاهای متنوع و با شکوه است. انواع کباب های ایرانی نیز به عنوان یکی از شاخه های قدرتمند این فرهنگ شناخته می‌شوند.

این وعده های عموما پرچرب دلباخته های بسیاری دارند که گاهی اوقات باعث می‌شوند، کوچه خیابان های کرج، تهران و سایر شهرهای ایران حتی در زمان نیمه شب نیز شلوغ شود. کباب ها غذای معروفی در رستوران های کرج به شمار می‌روند و برخی زمان‌ها باید برای خوردن این وعده های خوشمزه میز رزرو کنید.

امیدوارم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید و با مدل های مختلف کباب به خوبی آشنا شده باشید.

در صورتی که از محتوای این صفحه خوشتان آمده حتما نظر خود را در بخش انتهای صفحه اعلام نمائید. همچنین اگر نقد و شکایتی دارید حتما نظر خود را اعلام نمائید؛ من تلاش می‌کنم تا محتوای صفحه را برای شما عزیزان بهبود دهم.

فراموش نکنید که رای خود به این نوشتار را نیز اعلام نمائید.

مطلب جالبی بود؟ با رای خود ما را مطلع کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]

به عنوان یک نویسنده همیشه تلاشم این بوده که با ایجاد محتوا بتونم ارزش بالایی به کاربران عزیز ارائه کنم. هدفم در تیپس سنتر هم همین بوده و اطلاعاتم رو بیشتر می‌کنم تا تجربه مناسبی برای خوانندگان ایجاد کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *