انواع سالاد ایتالیایی

انواع سالاد ایتالیایی – (لیست ۱۲ سالاد شگفت انگیز)

ایتالیا کشوری با قدمت طولانی و فرهنگ غنی از غذا است. انواع سالاد ایتالیایی نه تنها در این کشور محبوب هستند، بلکه در بسیاری از کشورهای جهان نیز محبوبیت بالایی دارند.

از کشوری که زمانی یکی از بزرگ‌ترین برده داران جهان به شمار می‌رفت؛ و طیف گسترده‌ای از پنیرها و سبزیجات تازه در اختیار دارد نمی‌توان غیر از این انتظار داشت که بشقاب‌های رژیمی و مقوی معروفی نداشته باشد.

در کشور ایتالیا سالاد به معنی Insalata است. غذاهای سالم در این کشور واقعا پرطرفدار هستند و مردم ایتالیا از خوردن بشقاب های رژیمی سرشار از سبزیجات، میوه، ماهی، لوبیا، گوجه، روغن زیتون و بسیاری مواد سالم و پرانرژی دیگر لذت می‌برند.

از میلان (شمالی ترین نقطه کشور) گرفته تا کاتانیا (جنوبی ترین نقطه) سالادهای ایتالیایی محبوب هستند. در ادامه چند مورد از بهترین آنها را به شما معرفی می‌کنم.

سالاد سزار

بدون شک سزار یکی از بهترین سالادهای ایتالیایی به شمار می‌رود. کمتر کسانی حداقل در ایران هستند که با این وعده خوش رنگ و خوشمزه آشنا نباشند. جالب است بدانید که این وعده حتی در خاک ایتالیا تهیه نشده است!

سالاد سزار معروف با پنیر رنده شده
سالاد سزار ایتالیایی

سالاد سزار توسط مرد ایتالیایی به نام سزار کاردینی تهیه شده است. در واقع این بشقاب محبوب در شهر تیهوآنا مکزیک و در سال ۱۹۲۰ میلادی متولد شده است.

حتما می‌دانید که امروزه از مواد مختلفی برای تهیه این پیش غذا استفاده می‌شود، اما دستور تهیه کاردینی تنها ۶ عنصر داشت. ساقه کامل کاهو، تخم مرغ خام، روغن زیتون، کروتون (نان های مخصوص سزار)، پنیر پارمزان و سس ووسترشر.

سالاد ایتالیایی ساده – simple Italian salad

ممکن است با توجه به این اسم فکر کنید که مواد خاصی در تهیه این سالاد استفاده نشده است. این تقریبا چیزی شبیه به سزار است. ترکیب زیبایی از رنگ های پرانرژی و خلاقیت آشپزان ایتالیایی در این ظرف شلوغ به خوبی دیده می‌شود.

سالاد ساده کشور ایتالیا که خیلی ساده به نظر نمی‌رسد!
سالاد ایتالیایی ساده که خیلی هم ساده نیست!

در کمترین زمان ممکن می‌توان این سالاد را تهیه کرد و به حتی می‌توان آن را به مدت ۲ هفته در یخچال نگهداشت. ماده‌ای که عموما در تهیه انواع سالاد ایتالیایی به چشم می‌خورد شراب قرمز است. البته در همه دستورهای تهیه از آن استفاده نمی‌شود، اما بسیار پرطرفدار است.

سس مخصوص این ظرف که رنگ زردی دارد، جلوه خاصی به این پیش غذا اعطا کرده است. حتما آن را در خانه تهیه کنید و شک نکنید که ارزش زمانی که برایش می‌گذارید را دارد.

سالاد ایتالیایی بزرگ – big Italian salad

سالاد ایتالیایی بزرگ از ترکیب مواد مقوی و در عین حال ساده به وجود می‌آید. این اسم به این دلیل انتخاب شده که عموما مواد استفاده شده در آن تکه های بزرگ هستند و برخلاف سالادهایی هستند که ما در ایران می‌شناسیم.

انواع سالاد ایتالیایی بزرگ
سالاد ایتالیایی بزرگ

کاهو، گوجه، هویج، خیار، زیتون، فلفل دلمه‌ای قرمز و پنیر سفید این پیش غذای لذیذ را به وجود می‌آورند. البته طیف مختلفی از دستورهای تهیه وجود دارد که ممکن است موادی همچون مایونز، پیاز، کرفس، پنیر پاریمیجیانو (که یکی از انواع غذاهای ایتالیایی به شمار می‌رود) نیز به دستور تهیه اضافه شود.

سس مخصوص این سالاد با استفاده از جعفری، ریحان، پونه کوهی، سیر، شراب قرمز، روغن زیتون، نمک، فلفل و عسل بدست می‌آید.

سالاد ساده ایتالیایی – Acquasala

Acquasala یکی از انواع سالاد ایتالیایی ساده به شمار می‌رود. برای تهیه آن تنها به موادی همچون گوجه فرنگی، نان پوسته، پیاز قرمز یا سفید، پونه تازه، روغن زیتون و نمک دریایی نیاز دارید.

Acquasala یکی دیگر از انواع سالاد ایتالیایی ساده
Acquasala یکی از انواع سالاد ایتالیایی ساده

این پیش غذا در کمتر از ۱۵ دقیقه آماده می‌شود و برای افرادی بسیار مناسب است که زمان کافی برای تهیه شام در اختیار ندارند. در ایتالیا عموما از ظرف ها یا بشقاب های کوچک برای تزئین و سرو این سالاد ساده استفاده می‌شود.

جالب است بدانید که این وعده کوچک در ایتالیا به عنوان صبحانه نیز سرو می‌شود.

سالاد کلم ایتالیا – Insalata di rinforzo

جالب است بدانید که محبوب شدن این سالاد در ایتالیا مربوط به سنت جشن کریسمس در شهر ناپل است. بنابراین قابل حدس است که یکی از وعده های خوش رنگ شام کریسمس Insalata di rinforzo است.

سالاد گل کلم با مواد مقوی و خوش رنگ
سالاد جذاب گل کلم

یکی از اصلی ترین مواد برای تهیه این پیش غذا، فلفل های دلمه ای مخصوص ناپل است؛ اما این امکان وجود دارد که بدون این فلفل نیز آن را تهیه کرد؛ البته با دستورهای مختلف و غیر سنتی!

همچنین استفاده از سرکه در این بشقاب رژیمی و بسیاری از بشقاب های دیگر ایتالیایی مرسوم است و طعم خاصی به آن اعطا می‌کند. کلم پیچ نیز یکی دیگر از اصلی ترین بخش های تشکیل این سالاد است و باید بدانید که به صورت پخته از آن استفاده می‌شود.

سالاد کاتالینا – Catalina Salad

ما ایرانی ها عموما سالادها را با استفاده از انواع سبزیجات و میوه‌جات می‌شناسیم؛ اما همیشه اینطور نیست. کاتالینا خانگی ایتالیایی یکی از عجیب‌ترین سالادهای جهان به شمار می‌رود. به این دلیل که در آن از هیچ نوع سبزیجاتی مانند هویج، کاهو، کلم و … استفاده نمی‌شود.

سالاد کاتالینا خانگی
کاتالینا خانگی ایتالیا

علاوه بر آن، این یکی از معدود سالادهای ایتالیایی است که حالتی به شکل مایع دارد. اگر اطلاع نداشته باشید که چه چیزی است، احتمال دارد که اشتباه کنید و آن را یک سس یا یک نوع سوپ درنظر بگیرید. این یک ظرف مخصوص ایتالیایی است که در سالادهای مختلف استفاده شده و به تنهایی نیز سرو می‌شود.

اصلی ترین مواد تشکیل دهنده آن شراب قرمز، سرکه، روغن کانولا، پودر پیاز، نمک و فلفل هستند. باید بدانید که این سالاد عموما توسط ایتالیایی ها تهیه می‌شود؛ و کمتر کسی در جهان هست که با دستور تهیه آن آشنا باشد.

کاپون مگرو – Cappon magro

کاپون مگرو یکی دیگر از انواع سالاد ایتالیایی است که آنقدر محبوبیت داشته که وب سایت معروف ویکی پدیا انگلیسی زبان مطلبی درباره آن منتشر کند. سنت ها گوینده آن هستند که کاپون مگرو یکی از محبوب ترین ظرف‌ها برای بعد از ظهر کریسمس به شمار می‌رود.

کاپون مگرو یکی از بهترین سالادهای ایتالیا
کاپون مگرو – بهترین سالاد های ایتالیایی

به عنوان یک غذای فقیر متولد شد که از غذای باقیمانده تهیه میشد و در طول گذشت سال‌ها تبدیل به یکی از مجلل ترین بشقاب های مقوی کشور ایتالیا شد. عموما به غیر از تعطیلات، ایتالیایی ها این سالاد را تهیه نمی‌کنند؛ شاید به دلیل هزینه بالای آن باشد یا مدت طولانی که برای تهیه آن زمان لازم است.

این ظرف فوق العاده مقوی از ترکیب موادهایی همچون ماهی تن خشک، شاه میگو، تخم مرغ آب پز، گوجه فرنگی، خیار، کاهو و بسیاری مواد دیگر طبق دستورهای مختلف تهیه می‌شود.

کاپون مگرو در ایتالیا عموما با نام پادشاه سالادهای دریایی شناخته می‌شود و پیدایش آن به شهر جنوا مربوط است.

سالاد باغبان – Giardiniera Salad

در زبان ایتالیایی معنی کلمه Giardiniera به معنی باغبان است. اما در واقع این کلمه نام معروف یک ترشی ایتالیایی به شمار می‌رود. این یک سالاد ویژه است که بدون وجود ترشی مخصوص ایتالیایی (Giardiniera) نمی‌توان اقدام به تهیه آن نمود.

Giardiniera یکی از سالادهای ایتالیایی تهیه شده از انواع سبزیجات تازه
سالاد Giardiniera تهیه شده از انواع سبزیجات ایتالیایی

بنابراین سرآشپزهای ایتالیایی تبحر خاصی در تهیه این ظرف مقوی دارند. همانند برخی از سالادهای ایتالیایی در این بشقاب زیبا نیز از پنیر موزارلا نیز استفاده شده است. علاوه بر آن از ریحان تازه و جعفری خرد شده نیز استفاده می‌شود.

همانطور که می‌توانید حدس بزنید از سرکه شراب سفید و روغن زیتون نیز برای خوش طعم کردن این سالاد سنتی استفاده می‌شود. باید بدانید که در ایتالیا دستورهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد که در برخی از آنها از کلم پیچ، مرغ، زیتون و بسیاری مواد دیگر نیز استفاده می‌شود.

سالاد برنج – Insalata di riso

یکی از متفاوت ترین سالادهای ایتالیایی همین سالاد برنج است. ممکن است شما نیز در زمان خوردن بعضی از وعده‌های غذایی سالاد خود را در کنار برنج سرو کرده باشید. Insalata di riso تقریبا همان وعده است.

Insalata di riso - انواع سالادهای ایتالیایی متفاوت
سالاد برنج ایتالیایی

سالاد برنج سرشار از مواد مقوی است؛ به گونه‌ای که یک غذای کامل برای چند نفر به شمار می‌رود. یکی از بهترین وعده‌هایی است که می‌توانید در فصل تابستان به راحتی و در کمتر از ۳۰ دقیقه برای خود آماده کنید.

در دستور تهیه ایتالیایی این سالاد از گوشت پخته شده استفاده می‌شود، اما شما می‌توانید به سلیقه خود از گوشت مرغ یا ماهی استفاده کنید. علاوه بر آن، می‌توانید نسبت به سلیقه خود مواد مورد استفاده را ریز یا درشت تر خرد کنید.

سالاد روسی (الویه به سبک ایتالیایی) Insalata russa

جالبه بدونید که این سالاد در روسیه به عنوان سالاد الویه شناخته می‌شود که در لیست غذاهای ایرانی نیز نقش پررنگی ایفا کرده است. اما در آلمان و دانمارک به عنوان سالاد ایتالیایی شناخته می‌شود.

سالاد الویه به سبک کشور ایتالیا
الویه به سبک ایتالیایی

همانطور که می‌دانید هر کشوری طرز تهیه مخصوصی برای این سالاد دارد: مثلا در روسیه استفاده از گوشت الزامی است؛ اما در کشوری مثل لهستان از سیب و ریشه کرفس استفاده می‌شود. این وعده ایتالیایی با الویه‌ای که ما ایرانی ها می‌شناسیم، تفاوت های بسیاری دارد.

سس این ظرف خوش‌رنگ با استفاده از ۲ زرده تخم مرغ و سرکه سفید، نمک و فلفل تهیه می‌شود. این دستور غذایی ایتالیایی تاکید دارد که قبل از سرو حتما باید ۱ ساعت در یخچال بماند.

سالاد گوجه ایتالیایی – Panzanella

سالادی ساده و سنتی که در هرجایی از دنیا می‌توان به راحتی آن را تهیه کرد. پانزانلا که ریشه ای قدیمی دارد و طبق گفته ویکی پدیا از قرن ۱۶ میلادی سرو می‌شده، سالادی مبتنی بر پیاز بوده است.

پانزانلا؛ سالادی ساده با استفاده از گوجه و نان
سالاد گوجه ایتالیایی

اما دستورهای امروزی آن از نان خیس شده، پیاز قرمز، گوجه فرنگی، روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل تهیه می‌شود. از آنجایی که یک ظرف محبوب هیچ‌گاه به یک شکل تهیه نمی‌شود، با گذشت زمان موادی مانند خیار و ریحان نیز به آن اضافه شده است.

یکی از متفاوت ترین موارد در بین انواع سالاد ایتالیایی است؛ به این دلیل که نیاز به حرارت دیدن با روغن در ماهی‌تابه دارد. اصلی ترین موادی که برای تهیه پانزانلا احتیاج دارید، نان و گوجه فرنگی است؛ بنابراین مطمئن باشید که با کیفیت هستند.

سالاد کاپریس – Caprese salad

مردم ایتالیا توانایی ویژه‌ای برای درست کردن سالاد با استفاده از گوجه دارند. در ظرف‌های مختلف‌شان این مهارت را به خوبی نشان داده‌اند. Caprese Salad به زیباترین شکل ممکن رنگ‌های پرچم ایتالیا را به جهانیان نمایش می‌دهد.

سالاد کاپریس با ترکیب گوجه، پنیر و ریحان
سالاد کاپریس (ترکیبی جذاب از گوجه، پنیر و ریحان)

ترکیبی ساده که با گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و ریحان تشکیل می‌شود. روغن زیتون نیز تکمیل کننده آن است. با توجه به دستورهای مختلف، از موادی همچون سرکه بالزامیک، عسل، نمک و فلفل نیز استفاده می‌شود.

عموما مردم ایتالیا به این معتقدند که می‌توانند برای هر آخر هفته عمرشان این سالاد را بخورند و هیچ‌وقت از آن سیر نشوند. تقریبا در همه موارد، سالاد کاپریس در کنار وعده هایی همچون گوشت و مرغ قرار می‌گیرد.

حرف نهایی

امیدوارم که از خواندن این مقاله در وب‌سایت تیپس سنتر لذت برده باشید. فراموش نکنید که نظرات خود را (چه منفی، چه مثبت) در انتهای صفحه مطرح نمائید. من بهبود صفحات را با توجه به نظرات و خواسته های شما عزیزان انجام خواهم داد.

پایدار و موفق باشید.

مطلب جالبی بود؟ با رای خود ما را مطلع کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]

به عنوان یک نویسنده همیشه تلاشم این بوده که با ایجاد محتوا بتونم ارزش بالایی به کاربران عزیز ارائه کنم. هدفم در تیپس سنتر هم همین بوده و اطلاعاتم رو بیشتر می‌کنم تا تجربه مناسبی برای خوانندگان ایجاد کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *